Σάλος με ανάρτηση Χανιώτη αστυνομικού που συμμετείχε στις έρευνες για την Αμερικανίδα βιολόγο | Photo

σάλος-με-ανάρτηση-χανιώτη-αστυνομικο-890084

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με την ανάρτηση αστυνομικού ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε εξαφανιστεί η 60χρονη, που τελικά βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων, στήθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή άλλων φορέων και εθελοντών για τον εντοπισμό της, στην ευρύτερη περιοχή του Κολυμπαρίου.

Ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες, ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχε στην επιχείρηση έγραψε στο facebook: «Δυνατή search team…Πού θα πάει μωρή, θα σε βρούμε». Όπως ήταν λογικό, όταν εντοπίστηκε το πτώμα της 60χρονης, η ανάρτησή του προκάλεσε αρνητικά σχόλια από χρήστες, καθώς την ώρα που ο αστυνομικός έγραφε τα παραπάνω η άτυχη βιολόγος ήταν ήδη νεκρή.

Το enikos.gr επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο αστυνομικό, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Δεν το εννοούσα, δεν το έγραψα έτσι όπως εμφανίζεται στην ανάρτησή μου. Αγωνιούσαμε να βρούμε τη γυναίκα. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς, αν δείτε και τις προηγούμενες αναρτήσεις μου» .

9 thoughts on “Σάλος με ανάρτηση Χανιώτη αστυνομικού που συμμετείχε στις έρευνες για την Αμερικανίδα βιολόγο | Photo

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ? ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΟΙΤΗΤΑΚΙΑ… ΤΣΑΠΡΟΥΥΥ

  2. βρε παιδια δεν το σταματατε επητελοθσ αφτη τη ιστορια και το διαβαζοθν οι ξενοι τοθριστεσ και γιαθτο δεν ερχονται στα χανια. ειχα δυο ακηροσεισ και ειναι αθτο ετια.

  3. O ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ…
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ:
    «Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ: ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΕΊΤΕ ΣΕ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙ…»

  4. μωρή [morí] επιφ. : (υβρ.) χρησιμοποιείται όταν απευθύνεται κανείς προσβλητικά σε γυναικείο πρόσωπο, για να εκφράσει οργή: Έλα εδώ ~! Φύγε από εδώ ~ παλιογυναίκα!

  5. Κλασικός Έλληνας μπάτσος και απο τους ποιο ευγενικούς του είδους…Θα μπρούσε να είχε πει που θα πάει ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ
    ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ…έτσι έμαθε απο μικρός όταν άκουγε τον πατέρα του να φωνάζει τη μάνα του: Έλα εδώ μωρή… παλιοβρόμα και άλλα ωραία κοσμήτικα επίθετα που χρησιμοποιούν συνήθως τα φοβερά εκπειδευμενα όργανα της τάξεως σε αυτή την πολιτισμένη χώρα! Έυγε μπάτσε μου να πας και για προαγωγή.

  6. ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ….ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ….ΟΥΤΕ ΟΙ [ΜΑΙΜΟΥ] ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΑΝΣΑΡΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ….ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook