Σάλος και οργή για τη χυδαία δήλωση Μπαλάσκα: Ο πιλότος είναι βλάκας, αν καλούσε την ΕΛΑΣ δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή!

σάλος-και-οργή-για-τη-χυδαία-δήλωση-μπα-1239125

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα το πρωί στο Mega, ο οποίος χαρακτήρισε «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς, όπως είπε, αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της συζύγου του είπε ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

«Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν «βρασμό ψυχής» και «πρότερο έντιμο βίο», ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μπαλάσκα

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το παραπάνω απόσπασμα και την τοποθέτηση του κ. Μπαλάσκα, κάνοντας λόγο για αθλιότητα.

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του».

Αντιδράσεις και στα social media

4 thoughts on “Σάλος και οργή για τη χυδαία δήλωση Μπαλάσκα: Ο πιλότος είναι βλάκας, αν καλούσε την ΕΛΑΣ δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή!

  1. καλο ειναι να εξανισταμεθα και να βραζουμε με τις χυδαιοτητες του καθε χαραμοφαη νεοδημοκρατη, ομως το θεμα δεν ειναι αυτο. Το θεμα ειναι οτι η Ελλαδα βουλιαζει μεσα στην ανοησια που εχουνε συστηματικα ποτισει τους πολιτες της. Ο νεοελληνας αποβλακωνεται ολενα και περισσοτερο με κυβερνητικες στρατηγικες. Μεχρι που; Υπαρχει ελπιδα; Κινδυνευουμε να χασουμε καθε μας ποιοτητα, πως θα σωθουμε;

    1. Όλα αυτά τα τραγικά που βλέπουμε γύρω μας, δυστυχώς καθημερινά, είναι γιατί ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον Θεό.
      Ο δρόμος για τη σωτηρία είναι ένας…. Συνειδητοποίηση της κατάσταση μας, μετάνοια και επιστροφή στον Χριστό που τόσο μας αγάπησε, αλλά εμείς τον ξεχάσαμε και τον ανταλλάξαμε με την καταστροφική μισαλλοδοξία μας…
      Κακά τα ψέματα, ή με τον Θεό θα είσαι σε αυτή τη ζωή, ή με τον διάβολο. Και αυτόν που θα διαλέξεις εδώ, με αυτόν θα είσαι και μετά από δω.

  2. Το γγιδι ο μπαλασκας που ελεγε οτι επι Σφυριζα οι αστυνο0μικοι καταπιεζονταν!!! και τωρα βρηκανε την βολη τους!!!!
    Τι βουγιο Θεε μου,γνησιος «α(χ)ρηστός»

  3. ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΧΤΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
    ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ 10-12 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook