Σάλος για τους εμβολιασμούς εκτός σειράς στελεχών της ΝΔ

σάλος-για-τους-εμβολιασμούς-εκτός-σει-1112395

Συνεχίζεται ο σάλος για τους εμβολιασμούς κομματικών στελεχών της Ν.Δ. εκτός σειράς, καθώς δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις σκανδαλώδεις παρατυπίες αλλά η κυβέρνηση διά της εκπροσώπου της εξακολουθεί να «πετάει αετό» χωρίς να δίνει εξηγήσεις.

Μετά τους γαλάζιους ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς στη Θεσσαλονίκη και την περίπτωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, σήμερα ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έκανε το εμβόλιο, χωρίς να έχει έρθει η σειρά του, στη σκιά των καταγγελιών ότι αρκετά μέλη της παράταξής του εμβολιάστηκαν την ημέρα που η «Μήδεια» είχε χτυπήσει την Αττική και αρκετός αρκετός κόσμος δεν προσήλθε στα εμβολιαστικά κέντρα.

Στο θέμα επανήλθε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας ξεχωριστά επίσης τις υποθέσεις σε ΚΑΤ, Αττικόν, νοσοκομεία Κρήτης, νοσοκομείο Ιωαννίνων, νοσοκομείο «Σωτηρία», κέντρο υγείας Κέρκυρας.

«Αυτό που γίνεται είναι επιλογή κάποιων από τα κάτω του με αθλιότητα, τη στιγμή που υπάρχουν ευπαθείς ομάδες που έχουν μεγάλη ανάγκη το εμβόλιο και πηγαίνουν στη ζούλα στελέχη και εμβολιάζονται» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζοντας αποκορύφωμα του σκανδάλου «αυτό που έγινε στο κέντρο πρόνοιας στη Θεσσαλονίκη όπου πήραν κομματικά στελέχη τη θέση παιδιών με αναπηρία. Αυτό φανερώνει μια νοοτροπία κυνισμού και ανηθικότητας», συμπλήρωσε με νόημα ο Αλέξης Τσίπρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook