Σάλος για ανάρτηση στελέχους της ΟΝΝΕΔ

σάλος-για-ανάρτηση-στελέχους-της-οννε-1135109

Έντονη ήταν η ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ για ανάρτηση μέλος της ΟΝΝΕΔ για το Πολυτεχνείο

Την άμεση διαγραφή «προβεβλημένου στελέχους της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου στη Νέα Σμύρνη» ζητά από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ότι «ο Δημήτρης Κοντζές, προβεβλημένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε σήμερα σε μια αήθη επίθεση εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου», προσθέτοντας ότι «εκπροσωπώντας το ‘νέο ήθος’ της ελληνικής δεξιάς επιδόθηκε σε έναν συνδυασμό χυδαιολογίας και τραμπουκισμού που απέληξε στην εφιαλτική προσταγή ‘άντε και στα τρένα».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία μας». «Καμία ανοχή στον χρυσαυγιτισμό!», σημειώνει, απαιτώντας «την καταδίκη των απόψεων του Δημήτρη Κοντζέ» και καλώντας τη ΝΔ «να τον διαγράψει άμεσα».

Τι αναφέρει η ανάρτηση

Στην επίμαχή του ανάρτηση στο Twitter, ο Δημήτρης Κοντζές έκανε λόγο για «κόπρους» που «σκούζανε στο Πολυτεχνείο» και οι οποίοι «τρώνε φάπες», ενώ την έκλεισε με τη φράση «άντε και στα τραίνα».

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή του, ο Δημήτρης Κοντζές διέγραψε τον λογαριασμό του στο Twitter και στο Facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook