Σάλος με την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη: «Ας της πει κάποιος ότι δεν μπορείς να δουλεύεις με 60 βαθμούς» | Photos

σάλος-με-την-ανάρτηση-της-ιωάννας-τούν-1260330

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στους Παξούς, ωστόσο μια ανάρτησή της έβαλε… φωτιά στο διαδίκτυο

Τις διακοπές της στους Παξούς απολαμβάνει η Ιωάννα Τούνη μαζί με την παρέα της. Η γνωστή influencer ωστόσο, με ένα στόρι στο Instagram εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που δεν βρήκε ανοιχτό εστιατόριο μεσημεριανή ώρα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Σύμφωνα με σχόλιο χρήστη του Twitter οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι διότι οι τουρίστες πηγαίνουν με τα σκάφη μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Επομένως, τα εστιατόρια στους Παξούς ανοίγουν τα απογεύματα, ενώ δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα, τα μαγαζιά να ανοίγουν πιο αργά για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη έφερε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο με τους χρήστες να της υπενθυμίζουν ότι λόγω καύσωνα είναι αδύνατο οι εργαζόμενοι να δουλεύουν τις μεσημεριανές ώρες. «Αντί να πει μπράβο στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν σκλάβους τους εργαζόμενους στου 45 βαθμούς, ειρωνεύεται κιόλας», έγραψαν μεταξύ άλλων.

Δείτε μερικά από τα tweets:

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook