Σάλμα Χάγιεκ σε άψογα ελληνικά: «Μου αρέσουν πολύ τα μάτια σου» -Τρελό βίντεο με τον Κουτσογιαννόπουλο

σάλμα-χάγιεκ-σε-άψογα-ελληνικά-μου-αρ-1107304

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει αίσθηση του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού, και αυτό βγαίνει σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις της.

H Σάλμα Χάγιεκ να έχει επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητά της μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα, όμως ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποδεικνύει το αστείο και φλογερό της ταπεραμέντο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου δημοσίευσε μια αστεία στιχομυθία που είχε με τη Σάλμα Χάγιεκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου «Berlinale» που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Εκεί ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος υπενθύμισε στη Σάλμα Χάγιεκ ότι την πρώτη φορά που την συνάντησε πριν από περίπου 20 χρόνια στις Κάννες μόλις έμαθε ότι είναι Ελληνας του είπε κάτι πολύ ελληνικό…

«Μου αρέσουν τα μάτια σου» ανέφερε η Σάλμα Χάγιεκ στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, όμως μετά από πέντε χρόνια που ξανασυναντήθηκαν και εκείνος της είπε την ίδια φράση, εκείνη , απάντησε «Δεν ξέρω τι μου λέτε, κύριε». Το αστείο είναι πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και αφού ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θύμισε το περιστατικό στη Σάλμα Χάγιεκ…εκείνη του είπε πως την μπερδεύει με… την «άλλη», την Πενέλοπε Κρουζ! Ή όπως παραδέχθηκε λίγο αργότερα «θα ήμουν λίγο περισσότερο κουρασμένη εκείνη την ημέρα».

Δείτε το βίντεο του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου με τη Σάλμα Χάγιεκ:

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook