Σάκκαρη: «Η απογοήτευση είναι μεγάλη μετά τον αποκλεισμό στο US Open»

σάκκαρη-η-απογοήτευση-είναι-μεγάλη-μ-1324202

Οριοθέτησε τον επόμενο στόχο της, που είναι να τελειώσει στην πρώτη οκτάδα του Race προκειμένου να μπει και φέτος στα Finals.

Την απογοήτευσή της μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στον 2ο γύρο του  US Open από την Κινέζα, Γουάνγκ, εξέφρασε η Μαρία Σάκκαρη με δηλώσεις που έκανε στο Eurosport Greece.

Η 27χρονη τενίστρια στάθηκε ιδιαίτερα στο break που έκανε στο τρίτο σετ και προηγήθηκε με 3-1, τονίζοντας πως ενώ είχε την ευκαιρία δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα αυτό μέχρι το τέλος. Οριοθέτησε τον επόμενο στόχο της, που είναι να τελειώσει στην πρώτη οκτάδα του Race προκειμένου να μπει και φέτος στα Finals.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υποστήριξε: «Δεν εκμεταλλεύτηκα το μπρέικ που έκανα στο τρίτο σετ και προηγήθηκα με 3-1. Ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση που θα μπορούσα να πάρω. Αν μπορούσα να κρατήσω το σερβίς μου σε εκείνο το χρονικό σημείο τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Είμαι πολύ στεναχωρημένη, ήθελα πολύ να συνεχίσω σε αυτό το τουρνουά. Γνώριζα ότι όσο έρχονταν οι νίκες, τόσο θα έβρισκα την φόρμα μου, θα αισθανόμουν καλύτερα, θα έβρισκα τα χτυπήματά μου ακόμα περισσότερο. Εντάξει έτσι είναι το τένις φαντάζομαι.

Είναι τόσο μεγάλη η σεζόν και γι’ αυτό υπάρχουν διάφορες εκπλήξεις. Ο προγραμματισμός είναι πάρα πολύ δύσκολος. Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες, τουλάχιστον στο γυναικείο tour να παίξουμε μεγάλα τουρνουά, επομένως πρέπει να παίζουμε σε όλα και υπάρχει κούραση. Για μένα είναι μια πάρα πολύ περίεργη χρονιά και από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να πάρω τις σωστές αποφάσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στόχος μου έως το τέλος της περιόδου είναι να τελειώσω πάλι μέσα στην 8άδα, δεν το συζητώ. Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Ξέρω ότι είμαι όπως λέει και η μητέρα μου “ μέσα στην τούρτα”, θα δω ποιο θα είναι το σωστό πρόγραμμα για να το καταφέρω».

real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook