Σάκης Τανιμανίδης: Η αποκάλυψη για την σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη

σάκης-τανιμανίδης-η-αποκάλυψη-για-την-1620395

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε τηλεοπτική συνέντευξή του μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Μαυρίδη και τα όσα συνέβησαν.

Ο παρουσιαστής μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» τόνισε: «Με τον Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός. Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα την Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω πάρα πολύ.

Τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Είχα να τον δω χρόνια, τον είδα, τον αγκάλιασα, χάρηκα πολύ», κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook