Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει | Video

σάκης-ρουβάς-αποκάλυψε-λεπτομέρειες-889989

Ο Σάκης Ρουβάς λίγο πριν συμπληρώσει τα 30 χρόνια καριέρας, έκανε τον δικό του απολογισμό στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ δεν δίστασε να δώσει και μερικές λεπτομέρεις για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ.

«Νομίζω η μεγάλη μου αγάπη και το πάθος γι’ αυτό που κάνω. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να τραγουδάω και να κάνω δισκογραφία, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι άλλο», είπε δικαιολογώντας τον λόγο που είναι ένας διαχρονικός τραγουδιστής.

Η άποψή του για τις κριτικές και για όσα γράφονται…

«Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορεί να διαπιστώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάτι από αυτό. Όταν βλέπεις μια ωραία κριτική, παίρνεις κάποια πράγματα. Κάποιος όταν σου κάνει κριτική, θεωρητικά το κάνει για να σε βοηθήσει», είπε μεταξύ άλλων.

Τι είπε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ;

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΙ, η ιδέα είναι μιας ομάδας που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

 

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook