Σαφείς αιχμές Γεωργιάδη κατά Δένδια: Κανείς δεν μπορεί υποδύεται τον πρόεδρο της ΝΔ

Αιχμές κατά του Νίκου Δένδια άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τα όσα είπε, αλλά και τον τρόπο που τα είπε, ο υπουργός Εξωτερικών απευθυνόμενος προς τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μέσα στη Βουλή. «Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε σαφείς αιχμές κατά του Νίκου Δένδια – χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει – για τον τρόπο με τον οποίο έβαλε στη θέση του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολιάζοντας στην ΕΡΤ τη διαγραφή του κ. Μπογδάνου είπε πως δεν του αρέσει κανείς να υποδύεται τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

«Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν μ’ αρέσει ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος, να υποδύεται τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας, κανένας άλλος», τόνισε με αυστηρό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια παρά την προσπάθεια των δημοσιογράφων.

Η τοποθέτηση του Νίκου Δένδια, χθες, στη Βουλή:

«Έκανε λάθος ο Μπογδάνος, επιβεβλημένη η απόφαση διαγραφής του»
Αναφερόμενος στην απόφαση διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε πως ήταν μια σωστή και επιβεβλημένη απόφαση.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε μια απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος, αν και φίλος μου, ότι έκανε λάθος. Σε μια εβδομάδα που πρέπει να κυριαρχεί στην πολιτική μας ζωή η ελληνογαλλική συμφωνία, αποφάσισε ο κ. Μπογδάνος ν’ αλλάξει την ατζέντα και να κάνει αυτό που έκανε χθες στη Βουλή.

Παρότι και εγώ τον είχα υποστηρίξει για το ζήτημα με τα παιδιά», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και συνέχισε: «Όταν είμαστε πολιτικοί δεν φερόμαστε με ανευθυνότητα. Καταλαβαίνουμε τη στιγμή, τον τόπο και τον τρόπο. Αυτά ο κ. Μπογδάνος τα παραβίασε. Αυτό δεν ήταν σωστό. Η απόφαση του πρωθυπουργού ήταν επιβεβλημένη γιατί αυτή τη στιγμή δεν προέχει τα γεγονότα ούτε του Δεκεμβρίου του ’44, ούτε του ’46-’49».

ieidiseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ