Σα να μην έχουμε lockdown… Πολλή κίνηση Παραμονή Πρωτοχρονιάς στα Χανιά | Photos

σα-να-μην-έχουμε-lockdown-πολλή-κίνηση-παραμ-1157869

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με καιρό που μόνο χειμωνιάτικος δεν είναι και οι Χανιώτες ξεχύθηκαν στους δρόμους, κάνοντας ψώνια, βόλτα με τα παιδιά ή απλά… παρατηρώντας τι γίνεται γύρω τους – και ήταν σαν να ξεχάσαμε όλοι μαζί την καραντίνα. Εντελώς νόμιμα, παρεμπιπτόντως.

Ο… χαμός, ως συνήθως, στη Μουσούρων:Στρίβοντας δεξιά, στην Τσουδερών, έβλεπε κανείς αυτό:Ο κόσμος πολύς, όχι όμως και στην Αγορά. Δυστυχώς, τα μέτρα δεν επέτρεψαν τις γνωστές εικόνες όταν μικροί και μεγάλοι έτρωγαν οικογενειακώς. Μέσα στο κτίριο της Αγοράς, τα περισσότερα καταστήματα κλειστά και οι άνθρωποι ελάχιστοι:Από την πλατεία Δημοτικής Αγοράς μέχρι την 1866, η κίνηση στους δρόμους έντονη:Για να μη ξεχνιόμαστε, είναι γιορτές:
Σε μια στιγμή που όλοι νοσταλγήσαμε – στην πραγματικότητα όχι – εμφανίστηκαν και οι συνήθεις διπλοπαρκαρισμένοι:Κατεβαίνοντας προς το Ενετικό Λιμάνι, οικογένειες έκαναν τη βόλτα τους, ενώ ο καιρός ήταν ό,τι πρέπει για… περατζάδα και φωτογραφίες:Τόσο καθαρά νερά στο Ενετικό Λιμάνι είχαμε καιρό να δούμε… Να ‘ναι απ’ τη νηνεμία ή επειδή όλα τα καταστήματα είναι κλειστά;

Πως να μην κατεβείς βόλτα να δεις τέτοια ομορφιά;zarpanews.gr

2 thoughts on “Σα να μην έχουμε lockdown… Πολλή κίνηση Παραμονή Πρωτοχρονιάς στα Χανιά | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook