Ryanair στα Χανιά: Ήρθε για να μείνει | Video

ryanair-στα-χανιά-ήρθε-για-να-μείνει-video-63988

Στα Χανιά βρίσκεται αυτές της μέρες η δημιουργική ομάδα της Ryanair, συνδυάζοντας… το τερπνό μετά του ωφελίμου.

ryan1Επίσημα, η επίσκεψη τους στην πόλη, γίνεται στο πλαίσιο της φωτογράφησης για το ημερολόγιο της εταιρείας, μεγάλο μέρος της οποίος πραγματοποιείται στα Χανιά.

Ωστόσο, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται να συνδυάζονται μια χαρά και με …καλοκαιρινές διακοπές, με τους Ιρλανδούς να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές της πόλης και των ανθρώπων της!

ryan2Η ομάδα, ξεναγήθηκε στην παλιά πόλη και στο ενετικό λιμάνι, ενώ επισκέφθηκε –και για τις ανάγκες τις φωτογράφησης- πολλές παραλίες του νομού, κοσμικές αλλά και πιο εξωτικές.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε από όσους συναναστράφηκαν μαζί τους,  η δημιουργική ομάδα της Ryanair έχει ενθουσιαστεί με την Κρητική φιλοξενία και την εξωστρέφεια των ανθρώπων ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να τιμήσουν και την κρητική κουζίνα, που τους «κέρδισε» από την πρώτη στιγμή.

Το ημερολόγιο

Οι ομορφιές των Χανίων  θα «φιγουράρουν» στο νέο ημερολόγιο της Ryanair, όπως αποφάσισε η διεύθυνση μάρκετινγκ της εταιρείας, προσβλέποντας στην ανάδειξη της πόλης σε βασικό προορισμό μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με στελέχη της Ιρλανδικής εταιρείας χαμηλού κόστους, η συνεργασία με τους φορείς και τους επιχειρηματίες των Χανίων, εξελίσσεται άριστα.

Παράλληλα, οι πτήσεις της εταιρείας προς το αεροδρόμιο» Δασκαλογιάννης», γεμίζουν σε χρόνο de-te, κάνοντας τους υπεύθυνους να βλέπουν με «άλλο μάτι» την πόλη μας.

Για το ημερολόγιο του 2014, που θα παρουσιαστεί το ερχόμενο φθινόπωρο, φωτογραφήθηκαν οι αεροσυνοδοί της εταιρείας, σε «δροσερές» πόζες στις χανιώτικες θάλασσες.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

 Δείτε φωτογραφίες από το ημερολόγιο του 2013

ryanairmain1

 

Ryanair14

 

Ryanair15

 

ryanairmen-630x330

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook