Ryanair | Νέες υπηρεσίες μέσω κινητών συσκευών

ryanair-νέες-υπηρεσίες-μέσω-κινητών-συσκευώ-166739

ryanair_mobileΜια νέα ενημέρωση που αναβαθμίζει την εφαρμογή της για iPhone και Android συσκευές, έτσι ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία κράτησης, αναζήτησης πτήσεων, τσεκ-ιν και επιβίβασης, λάνσαρε η Ryanair.

Η αναβάθμιση προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες κρατήσεων, επιτρέπει στους επιβάτες να επωφεληθούν από τη νέα υπηρεσία Business Plus και σβήνει τις κάρτες επιβίβασης που έχουν λήξει (μετά από 48 ώρες).

Η εφαρμογή της Ryanair, η οποία είναι διαθέσιμη για «κατέβασμα» από το διαδίκτυο, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρίας να πραγματοποιούν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως σύνδεση με το προφίλ τους My Ryanair, αναζήτηση ανάμεσα στα 1.600 δρομολόγια της αεροπορικής εταιρίας, γρηγορότερες κρατήσεις, επιλογή και κράτηση επιλεγμένων θέσεων, διαχείριση κρατήσεων, προσθήκη αποσκευών και κρατήσεις ξενοδοχείων και ενοικιάσεις οχημάτων.

Η εφαρμογή μετρά ήδη 2 εκατ. λήψεις και είναι διαθέσιμη στα Αγγλικά, τα Ιταλικά και τα Ισπανικά, ενώ στο μέλλον πρόκειται να προστεθούν και άλλες γλώσσες.

Διατίθεται δωρεάν από το iTunes App Store και το Google Play Store ή από το site της εταιρίας Ryanair.com.

Ο επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ της εταιρίας, Kenny Jacobs, δήλωσε:

«Η ανταπόκριση που λαμβάνουμε από τη νέα εφαρμογή είναι υπερβολικά θετική. Εργαζόμαστε σκληρά για τη βελτίωση της εφαρμογής με περαιτέρω αναβαθμίσεις που θα την καταστήσουν ένα χρήσιμο ταξιδιωτικό εργαλείο».

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook