RYAN AIR: «Δώρο» 100.000 θέσεις με 15,99 ευρώ για όλη την Ευρώπη μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα

ryan-air-δώρο-100-000-θέσεις-με-1599-ευρώ-για-όλη-την-ε-53006

Passengers board a Ryanair plane parked at Girona airportΗ Ryanair, η μόνη εξαιρετικά χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία της Ευρώπης (ULCC), ανακοίνωσε σήμερα ρεκόρ προκρατήσεων στα   Χανιά.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της πρώτης Ελληνικής βάσης στα Χανιά, στις 25 Απριλίου, με ένα αεροσκάφος βάσης και 25 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων 10 νέων προορισμών, καθώς η Ryanair επενδύει πάνω από 85 εκατομμύρια δολάρια στο Νομό Χανίων.

Chania base launch Dec 12 (2)-12

Για να γιορτάσει το ρεκόρ των προ- κρατήσεων στη νέα βάση της στα Χανιά, η Ryanair προσφέρει προς πώληση 100.000 θέσεις σε όλο το Ευρωπαϊκό δίκτυο της, με ναύλους που αρχίζουν από € 15.99 μόνο, για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη για Μάιο και Ιούνιο.

Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν από την ιστοσελίδα της Ryanair στο www.ryanair.com πριν από τα μεσάνυχτα (24:00) της Πέμπτης 18 Απριλίου 2013.

 

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

robin kieky ryanair Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ρεκόρ των προ- κρατήσεων στους 25 προορισμούς των Χανίων, συμπεριλαμβανομένων των 10 νέων προορισμών, στη νέα βάση , η οποία θα ανοίξει στις 25 Απριλίου, καθώς η Ryanair επενδύει πάνω από 85 εκατομμύρια  δολάρια στο Νομό Χανίων.

Τα δρομολόγια της Ryanair θα μεταφέρουν από και προς στο αεροδρόμιο των Χανίων πάνω από 500.000 επιβάτες ετησίως με αποτέλεσμα την αύξηση 160 εκατομμυρίων ευρώ στα τουριστικά έσοδα του νησιού και την Κρητική οικονομία, ενώ παράλληλα δημιουργεί 500* θέσεις εργασίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξη της στο νησί.

Για να γιορτάσει το πρόγραμμα δρομολογίων για το καλοκαίρι, η Ryanair θα προσφέρει 100.000 θέσεις σε τιμές που ξεκινούν από 15.99 €, για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη για την Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, τον Μάιο και τον Ιούνιο, οι οποίες είναι διαθέσιμες για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Απριλίου).

ryanmilan

Επειδή οι θέσεις σε τόσο τρελά χαμηλές τιμές θα εξαντληθούν πάρα πολύ γρήγορα, καλούμε τους επιβάτες για να κάνουν κράτηση αμέσως στην ιστοσελίδα της Ryanair στο www.ryanair.com.

* Η μελέτη της ACI (Διεθνής Σύνδεσμος Αεροδρομίων) επιβεβαιώνει την δημιουργία 1.000 θέσεις εργασίας στον προορισμό για κάθε 1 εκατομμύριο επιβάτες

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook