“Ροζ” βίντεο στο διαδίκτυο: Ερευνάται εάν διέρρευσαν από τεχνικούς που επισκεύαζαν κινητά

ροζ-βίντεο-στο-διαδίκτυο-ερευνάτα-1341578

Στη σκιά των αποκαλύψεων για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn, νέα στοιχεία βλέπουν το φως σχετικά με τη διαρροή “ροζ” βίντεο στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεση των εμπλεκομένων προσώπων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, βρίσκεται σε εξέλιξη μία αστυνομική έρευνα για καταγγελία περί διαρροής βίντεο με προσωπικές στιγμές, από τεχνικούς κινητών τηλεφώνων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μία 22χρονη γυναίκα από περιοχή της Βορείου Ελλάδας κατήγγειλε προ μηνών ότι είδε βίντεο με προσωπικές τις στιγμές στο διαδίκτυο, που δεν είχε δημοσιεύσει η ίδια. Αφού αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να το “ανέβασε” ο σύντροφός της, οι υποψίες έπεσαν πάνω στην εταιρεία, στην οποία η 22χρονη είχε παραδώσει το κινητό της τηλέφωνο για επισκευή, την επίμαχη περίοδο που δημοσιεύτηκε το βίντεο.

Ερευνάται δηλαδή το ενδεχόμενο οι τεχνικοί της εταιρείας να είδαν το βίντεο και στη συνέχεια να το ανήρτησαν στο διαδίκτυο, χωρίς φυσικά τη συγκατάθεση της γυναίκας.

Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών που αφήνουν οι δράστες ανάλογων περιστατικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook