Ρούπερτ Μέρντοχ: Παντρεύεται για πέμπτη φορά ο 92χρονος δισεκατομμυριούχος

ρούπερτ-μέρντοχ-παντρεύεται-για-πέμπ-1653340

Για το νέο του αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο του μίλησε ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «New York Post», η οποία και του ανήκει.

Σημειώνουμε ότι ο Ρούπερτ Μέρντοχ ελέγχει μια τεράστια αυτοκρατορία ΜΜΕ, σε Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική, που περιλαμβάνει εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά δίκτυα. Μερικά από τα πιο διάσημα μέσα που διαθέτει είναι τo Fox News, οι Times του Λονδίνου και η Wall Street Journal. Με βάση τα στοιχεία του Forbes, η συνολική του περιουσία ανέρχεται στα 17 δισ. δολάρια.

Ο Μέρντοχ έχει παντρευτεί συνολικά 5 φορές και από τους γάμους του έχει αποκτήσει 6 παιδιά. Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο γάμος που του κόστισε πιο πολύ, ήταν εκείνος με τη δεύτερη σύζυγό του, Άννα, η οποία μετά το διαζύγιο έλαβε μετοχές, μετρητά και ακίνητα συνολικής αξίας 1,7 δισεκατ. δολαρίων.

Μόλις 17 μέρες μετά το διαζύγιο, ο επιχειρηματίας παντρεύτηκε την τρίτη σύζυγό του, την 30 ετών Γουέντι, όταν ο ίδιος ήταν 68 ετών.

Η νέα εκλεκτή της καρδιάς του είναι η 66χρονη Αν Άσλεϊ Σμιθ, πρώην πνευματική καθοδηγήτρια αστυνομικών στο Σαν Φρανσίσκο. Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον μουσικό και επιχειρηματία Τσέστερ Σμιθ, ο οποίος δραστηριοποιούταν στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, μέχρι το θάνατό του, το 2008.

Όπως τόνισε η Σμιθ, η ενασχόληση του συζύγου της με τα ΜΜΕ είχε ως αποτέλεσμα να «μιλάει την ίδια γλώσσα» με τον νέο της σύντροφο, αποκαλώντας μάλιστα τη γνωριμία της μαζί του ως «δώρο από το θεό και για τους δύο».

«Είμαι χήρα εδώ και 14 χρόνια. Ο σύζυγός μου ήταν επιχειρηματίας, όπως ο Ρούπερτ. […] Μιλάμε την ίδια γλώσσα. Μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις. Από αυτή την άποψη, έχω μια εμπειρία. Καθώς βρίσκομαι κοντά στα 70, αυτό σημαίνει ότι διανύω το τελευταίο μισό της ζωής μου. Περίμενα για την κατάλληλη στιγμή», υπογράμμισε η Σμιθ.

Ο Μέρντοχ, έκανε πρόταση γάμου στην καινούρια του σύντροφο 6 μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους και λιγότερο από ένα χρόνο μετά το διαζύγιο με την τέταρτη σύζυγό του και πρώην σούπερ μόντελ, Τζέρι Χολ, η οποία δηλώνει «συντετριμμένη από τα νέα του αρραβώνα του», καθώς «είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του», σύμφωνα με την «Independent».

Ο ίδιος, σχετικά με την απόφασή του να κάνει ακόμα μια πρόταση γάμου, στην ώριμη ηλικία των 92 ετών, δήλωσε:

«Ήμουν πολύ αγχωμένος. Φοβόμουν να ερωτευτώ – αλλά ήξερα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά. Ελπίζω να είναι. Είμαι ευτυχισμένος».

Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί το καλοκαίρι.

Δείτε το ζευγάρι:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook