Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο άγνωστος διάλογος με τον Μάνο Δασκαλάκη και η ανησυχία για «πρόβλημα στο συκώτι»

ρούλα-πισπιρίγκου-ο-άγνωστος-διάλογο-1398085

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, από την Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειχνε να ανησυχεί για την υγεία της, όπως αποκαλύπτεται από συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, το διάστημα πριν από τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή T-live στον Alpha αποκάλυψε νέα στοιχεία για το τι συνέβη δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Μαλένας, τον Ιανουάριο του 2019. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκείνη την περίοδο η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εκφράσει στον Μάνο Δασκαλάκη την ανησυχία της ότι και η ίδια μπορεί να έχει βλάβη στο συκώτι και ότι έχει πάει στον γιατρό και περιμένει τις απαντήσεις. Μάλιστα, τότε, χαρακτήριζε τα όσα της συνέβαιναν ως μία νέα δοκιμασία που της έστειλε ο Θεός. Ενδεχομένως και την τελειωτική.

Δείτε τον διάλογο που είχε η 33χρονη με τον σύζυγό της, μέσω viber:

Ρούλα: Η μάνα μου μού είπε ότι αν ήταν ηπατίτιδα θα είχα αυτό το κίτρινο χρώμα και στα μάτια κίτρινο. Γενικά πρόβλημα με το συκώτι.

Μάνος: Μην ακούς τι σου λέει ο καθένας. Θα ακούσουμε τι θα πουν οι γιατροί.

Ρούλα: Μου είπε να πω, αν δεν γίνει διάγνωση να μην φύγω.

Μάνος: Και αυτή τη φορά δεν θα ακούσουμε μόνο έναν. Να σου κάνουν όλες τις εξετάσεις εκεί πέρα. Απλά, δεν θέλω να αγχώνεσαι.

Ρούλα: Σε αγαπώ πολύ.

Μάνος: Ό,τι είναι θα το βρούμε. Κι αν όχι εδώ, στην Αθήνα. Θα πάμε όπου χρειαστεί. Κι εγώ σε αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ.

Ρούλα: Μα δεν έχω αγχωθεί. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο Θεός στέλνει δοκιμασίες συνέχεια και εγώ έχω αποδείξει ότι τα καταφέρνω… Ίσως να είναι μία ακόμα, ίσως και η τελευταία. Το μόνο που με κάνει ευτυχισμένη και δυνατή είναι που σε γνώρισα. Και που έχω τα παιδιά μου.

Μάνος: Τελευταία θα είναι ζωή μου. Μαζί θα είμαστε σε όλα.

Ρούλα: Τελευταία, εννοώ τελειωτική.

Μάνος: Μην ακούω βλακείες. Όλα θα πάνε καλά. Όλα λύνονται πλέον.

Ρούλα: Μακάρι, ο Θεός είναι μεγάλος…

Όπως μετέδωσε η ίδια εκπομπή, μυστήριο αποτελεί και το γεγονός ότι η Τζωρτζίνα, το διάστημα που ήταν άρρωστη η Μαλένα, είχε κάνει μία ζωγραφιά στο χαρτί με το λογότυπο ενός φαρμάκου που χορηγείται σε ασθενείς οι οποίοι πάσχουν συνήθως από καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook