Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κλειδί» η κεταμίνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

ρούλα-πισπιρίγκου-κλειδί-η-κεταμίν-1439232

Για τις 7 Φεβρουαρίου διακόπηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωτζίνας, για τον οποίο και κατηγορείται.

Η δίκη ξεκίνησε χθες με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στην σχέση που είχε το ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας τη ρήξη μεταξύ τους.

Όπως τόνισε, ο ίδιος είχε αποφασίσει να διαλύσει τον γάμο τους πριν το θάνατο της Ίριδας και προτού νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα.

«Κλειδί η κεταμίνη»

Υπενθυμίζεται ότι το βασικό στοιχείο στο δικαστήριο θα είναι η κεταμίνη, η οποία έχει διαπιστωθεί από τους ιατροδικαστές ως η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ακόμα τη διαδρομή του φαρμάκου, ωστόσο θεωρούν ότι τη χορήγησε στο παιδί η μητέρα του, όσο ήταν μόνη της μαζί του στο δωμάτιο.

Όπως τονίζουν οι αστυνομικοί, υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την κεταμίνη, όπως οι διαφημίσεις που βρέθηκαν στο κινητό της 34χρονης μετά από την άρση του απορρήτου, κάτι που υποδηλώνει κάποια σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι καταθέσεις πλήθος γιατρών από πέντε διαφορετικά νοσοκομεία, οι οποίοι θα καταθέσουν για την περίεργη συμπεριφορά της κατηγορουμένης κατά τις νοσηλείες της μεγαλύτερης κόρης της.

megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook