Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατηγορούμενη πλέον και για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας

ρούλα-πισπιρίγκου-κατηγορούμενη-πλέ-1490349

Κατηγορούμενη είναι πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τον θάνατο των άλλων δυο παιδιών της. Οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου της άσκησαν ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βασικό επιβαρυντικό στοιχείο για τη δίωξή της ήταν η ιατροδικαστική έκθεση των Καρακούκη – Καλόγρηα. Χωρίς όμως να είναι το μόνο.

Συγκεκριμένα για τους δύο εισαγγελικούς λειτουργούς σημαντικό ήταν ότι και οι δυο πράξεις έγιναν παρουσία της μητέρας των παιδιών, η οποία κατηγορείται ήδη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Προκύπτει δηλαδή, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ένα modus opernadi, μία μεθοδολογία δράσης.

Ειδικότερα, για τον θάνατο της Μαλένας οι γιατροί φαίνεται να περιγράφουν στις καταθέσεις τους μια μητέρα που φωνάζει όταν το παιδί είναι κρύο. Ένας εξ αυτών δε αναφέρει χαρακτηριστικά πως το παιδί είχε την «εικόνα διακομιδής με ασθενοφόρο από απόσταση». Επιπλέον, οι γιατροί περιγράφουν την Μαλένα ως ένα παιδί κοινωνικό, χαρούμενο και πρόσχαρο, που είχε ξεπεράσει τη λευχαιμία σημειώνοντας πως έφυγε εντελώς ξαφνικά.

Όπως, φέρεται να σημειώνουν, αυτό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο αν βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου – που δεν ήταν-ενώ είχε ελεγχθεί και ιατρικά πριν ξεκινήσει τη χημειοθεραπεία.

Όσον αφορά στο βρέφος της οικογένειας, τα σημάδια αίματος στο στόμα της Ίριδας, ήταν το στοιχείο που οδήγησε τους δυο εισαγγελείς στο να καταλήξουν πως ο θάνατος της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Το αίμα που βρέθηκε καθώς και το ότι η νεκρική ακαμψία είχε ήδη επέλθει όταν έφτασαν οι διασώστες δείχνει πως ο θάνατος είχε επέλθει ώρες πριν κληθούν να συνδράμουν. Η δικογραφία διαβιβάστηκε ήδη στην ανάκριση.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook