Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αισθάνεται ότι αδικείται» – «Αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα τρία της παιδιά»

ρούλα-πισπιρίγκου-αισθάνεται-ότι-αδ-1497644

Η προφυλακισμένη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Ρούλα Πισπιρίγκου, έμαθε σήμερα ότι της ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συρροή.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίκου, Οθων Παπαδόπουλος, η δίωξη ήταν αναμενόμενη ως συνέχεια του πορίσματος των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα που κάνει αναφορά στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών.

Τόνισε ακόμα, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «αισθάνεται ότι αδικείται σε σχέση με τις αποδιδόμενες στην ίδια κατηγορίες και αισθάνεται ότι αδικείται και σε σχέση με την εικόνα της όπως βγαίνει από τα ΜΜΕ, επικαλούμενη ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα τρία της παιδιά… Ότι υπέστη το πλήγμα της απώλειας των παιδιών αυτών και τώρα, ως επίλογο όλης αυτή της ιστορίας, έρχεται στη θέση της κατηγορουμένης…».

Για τη γραμμή υπεράσπισης

«Πρόκειται για μία δικογραφία η οποία έχει αλληλοσυγκρουόμενα στοιχεία. Έχει από τη μία τις καταθέσεις των γιατρών… Όλοι έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα πρόσωπα των παιδιών.

Αυτό που θα ζητήσουμε είναι να ληφθούν υπόψη οι καταθέσεις.

Το συγκεκριμένο πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλόγρηα, ξεκινάει από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα πρόσωπα των παιδιών. Αυτά τα σημάδια διαψεύδονται από τους γιατρούς» είπε ο κύριος Παπαδόπουλος…

Λέων: Το πόρισμα των ιατροδικαστών δε μπορεί να καταρριφθεί

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, τόνιζε ότι «για εμάς τους ιατροδικαστές, το στοιχείο το κυρίως ήταν η πραγματογνωμοσύνη των συναδέλφων Καρακούκη και Καλόγρηα, που ήταν πραγματογνωμοσύνη πρότυπο, ένα επιστημονικό πόνημα αναμφισβήτητο… Οδήγησε σε μία αιτία θανάτου που δε μπορεί να καταρριφθεί. Για εμάς τους ιατροδικαστές οι διώξεις που ήρθαν είναι πλήρως συμβατές με τα ευρήματα τα ιατροδικαστικά».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook