Ρούλα Κορομηλά: Δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου

ρούλα-κορομηλά-δίνω-μάχη-με-ένα-θηρίο-π-1584101

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από το 2007

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που συνεχίζει να δίνει με το αυτοάνοσο νόσημα, από το οποίο πάσχει.

Όσο μεγαλώνουμε οφείλουμε να γινόμαστε σοφότεροι. Εσύ άλλαξες κοσμοθεωρία με τα χρόνια; Δυνάμωσες; Σε τι έχεις αλλάξει;

Πώς να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπε, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που μου λένε μόνο αλήθειες.

Όταν αντιμετώπισες το σοβαρό αυτοάνοσο, πίστεψες ποτέ, έστω για μια στιγμή, ότι δεν θα κατάφερνες να επανέλθεις;

Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του -όσο δύσκολο και αν είναι. Εύχομαι να παραμένει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook