Ρωσία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο – Τέσσερις νεκροί

ρωσία-πυροβολισμοί-σε-εμπορικό-κέντρ-1573505

Πυροβολισμοί στην πόλη Κριμσκ στη νότια Ρωσία, άφησαν πίσω τους τέσσερις νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, και έναν ακόμη τραυματία, σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Ρούνοφ, επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου της κύριας υπηρεσίας του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών στην περιοχή του Κρασνοντάρ.

Περίπου στις 17:00 ώρα Μόσχας σήμερα, ένας κάτοικος της περιοχής, γεννημένος το 1956, πυροβόλησε και σκότωσε δύο υπαλλήλους της οργάνωσης σε ένα ιατρικό κέντρο στο Κριμσκ, στην οδό Κομάροβα, δήλωσε στους δημοσιογράφους εκπρόσωπος της υπηρεσίας Τύπου. «Στη συνέχεια βγήκε έξω και άνοιξε πυρ εναντίον περαστικών», δήλωσε επίσης ο Ρούνοφ.

Ως αποτέλεσμα του περιστατικού, ένα άτομο πέθανε επί τόπου και το δεύτερο τραυματίστηκε σοβαρά. Στη συνέχεια ο άνδρας αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εκθέσεις της αστυνομίας, το περιστατικό μπορεί να προκλήθηκε από μια υπόθεση διαζυγίου που αφορούσε τον άνδρα που άνοιξε πυρ.

 

Αστυνομικοί εργάζονται επί του παρόντος στον τόπο του συμβάντος και οι συνθήκες του περιστατικού εξακριβώνονται.

Νωρίτερα, η υπηρεσία Τύπου της περιφερειακής εισαγγελίας δήλωσε στο Interfax ότι η εποπτική υπηρεσία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό στο Κριμσκ, με τον εισαγγελέα της περιφέρειας να μεταβαίνει στον τόπο του συμβάντος.

Εικόνες από τη σκηνή δημοσιεύθηκαν στην κοινότητα «Electron Krymsk» στο κοινωνικό δίκτυο «Vkontakte» όπου κατέγραψαν έναν άνδρα να πυροβολεί με όπλο κοντά στο εμπορικό κέντρο, το οποίο ήταν καλυμμένο με πανί. Το βίντεο δείχνει επίσης τον δράστη να πυροβολεί έναν άνδρα που βρίσκεται στο έδαφος.

 

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook