Ρωσία: Κληρώσεις διαμερισμάτων για όσους εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού

Οι αρχές της Μόσχας σε μια προσπάθεια να επιταχύνουν τους ρυθμούς εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, έχουν θεσπίσει ως κίνητρο τις κληρώσεις διαμερισμάτων για όσους έχουν εμβολιαστεί και είναι ηλικίας άνω των 18 ετών.

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, σε ζωντανή μετάδοση από το τηλεοπτικό κανάλι «Μόσχα-24», αναδείχθηκαν δύο νικητές, οι οποίοι κέρδισαν από ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, δηλαδή μία γκαρσονιέρα.

Επιπλέον κίνητρο για εμβολιασμούς

Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται μέσω της εκπομπής που έχει τίτλο «Το εμβόλιο είναι το δικό σου κλειδί για την υγεία!». Στην κλήρωση της Τετάρτης δήλωσαν συμμετοχή 188.000 Μοσχοβίτες, ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι είτε είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, είτε είχαν επανεμβολιασθεί στο διάστημα από 25 έως 31 Οκτωβρίου.

Συνολικά για τους Μοσχοβίτες που έχουν εμβολιαστεί στο διάστημα από 18 έως 21 Νοέμβριου θα κληρωθούν δέκα διαμερίσματα. Ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν εξέφρασε την ελπίδα ότι η κλήρωση αυτή θα αποτελέσει ένα πρόσθετο κίνητρο για να εμβολιασθούν οι Μοσχοβίτες.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ