Ρωσία : Eπέστρεψε στην οικογένειά του o 7χρονος που είχε απαχθεί από παιδόφιλο Ι Video

ρωσία-eπέστρεψε-στην-οικογένειά-του-o-7χ-1139750

«Ήξερα ότι θα σε βρούμε», είπε ο πατέρας του 7χρονου στο γιο του, όταν συναντήθηκαν ξανά.

Έζησε τον τρόμο στα χέρια ενός παιδόφιλου, για σχεδόν δύο μήνες, 7χρονο αγόρι που είχε απαχθεί από το ρωσικό χωριό Γκόρκι, στα τέλη Σεπτεμβρίου.

To παιδί περπατούσε από το σχολείο προς το σπίτι του, στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν απήχθη από τον 26χρονο Dmitry Kopylov, ο οποίος φέρεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το θύμα του, το οποίο κράτησε φυλακισμένο για 52 μέρες, στο υπόγειο του σπιτιού του.

Το υπόγειο με κρεβάτι σε στυλ φυλακής και θερμάστρα, ήταν ηχομονωμένο, είχε γυμνούς τοίχους και χαμηλή οροφή. Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις έσπασαν μια ατσάλινη πόρτα, για να μπουν στο κρησφύγετο του δράστη, αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το αγόρι είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου. Μόλις είδε τους σωτήρες του «γέλασε με χαρά» αλλά μετά έκλαιγε.

Μετά την εξαφάνιση του επτάχρονου, μια μεγάλης κλίμακας έρευνα από την αστυνομία, το στρατό και τους εθελοντές απέβη ανεπιτυχής.

Μια ξένη υπηρεσία πληροφοριών σε συνεργασία με την Interpol έπεσε πάνω στον απαγωγέα, χρησιμοποιώντας το dark web, ένα κρυφό μέρος του Διαδικτύου που χρησιμοποιείται από εγκληματίες. Το αγόρι βρέθηκε περίπου έξι χιλιόμετρα από το σπίτι του. Ο βασανιστής και απαγωγέας του τον είχε κρατήσει εκεί.

«Ήξερα ότι θα σε βρούμε», είπε ο πατέρας του επτάχρονου, στο γιο του, όταν συναντήθηκαν ξανά.

Η Interpol δήλωσε ότι το μικρό παιδί επανενώθηκε με την οικογένειά του. Αυτό έγινε όπως σημειώνει η Interpol χάρη στους ειδικούς της ομάδας που δούλεψαν σε άριστη συνεργασία με συνεργάτες που έχει η ομάδα στον κόσμο.

Ο απαγωγέας σύμφωνα με ρωσικά τοπικά μέσα ενημέρωσης, είχε ήδη απαγάγει ένα κορίτσι, αλλά σύντομα βρέθηκε.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν ήθελε να μιλήσει στους γονείς του για την απαγωγή.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook