Ρόμπι Γουίλιαμς: Διάλεξε τυχαία τον ίδιο φαν που είχε σηκώσει πριν 20 χρόνια στη σκηνή

ρόμπι-γουίλιαμς-διάλεξε-τυχαία-τον-ίδ-1650883

Έκπληκτος έμεινε ο Ρόμπι Γουίλιαμς κατά την ευρωπαϊκή περιοδεία του, όταν σε συναυλία στη Βουδαπέστη διάλεξε έναν άνδρα από τους φαν του, να τον συνοδεύσει στο τραγούδι.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το γεγονός ότι είχε διαλέξει τον ίδιο άνδρα τυχαία, πριν από πολλά χρόνια.

Ο 49χρονος τραγουδιστής, αποκάλυψε μέσω Instagram, ότι είχε επιλέξει τυχαία έναν θαυμαστή για να τον συνοδεύσει στη σκηνή αυτή την εβδομάδα, μέχρι να συνειδητοποιήσει, ότι είχε επιλέξει ακριβώς τον ίδιο άνδρα από το κοινό, σε συναυλία του 2003.

Στην ανάρτησή του, έγραψε: «Αυτό συνέβη λοιπόν πριν από δύο νύχτες στη Βουδαπέστη – επέλεξα κάποιον από το κοινό να κατέβει μπροστά και προς έκπληξή μου, επέλεξα τον ίδιο τύπο που διάλεξα από το κοινό στη Βουδαπέστη πριν από 20 χρόνια! Οι πιθανότητες να συμβεί αυτό; 174.240.000 προς 1. Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω, κύριε».

Ο Γουίλιαμς μοιράστηκε με τους 2,5 εκατομμύρια ακολούθους του, δύο στιγμιότυπα, ένα με τον θαυμαστή αυτή την εβδομάδα και ένα άλλο με τους δυο τους, από τη σκηνή, το 2003.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς πρόκειται να δώσει στους θαυμαστές του μια καλύτερη «γεύση» από το τελευταίο του μουσικό πρότζεκτ, καθώς φέρεται να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τους «Lufthaus», αργότερα το 2023.

Δείτε την ανάρτηση του Ρόμπι ΓουίλιαμςΟ σταρ του «Angels» δημιούργησε το συγκρότημα με τους φίλους του, Τιμ Μέτκαλφ και Φλιν Φράνσις, τον περασμένο Φεβρουάριο και το νέο αυτό μουσικό σχήμα, λέγεται ότι είναι εμπνευσμένο από τη μουσική σκηνή του Βερολίνου.

Πηγή δήλωσε στη στήλη Bizarre της Sun ότι: «Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Είναι μια σημαντική στιγμή για τον Ρόμπι, τον Τιμ και τον Φλιν».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook