Ρολόγια Καπενεκάκη | 54 χρόνια ιστορία στο ρολόι, στο χρηστικό και στο ανδρικό δώρο

ρολόγια-καπενεκάκη-54-χρόνια-ιστορία-σ-1052199

Το κατάστημα «Καπενεκάκης», λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1966 που ιδρύθηκε από τον Ευάγγελο Καπενεκάκη, στην Χατζημιχάλη Γιάνναρη 21, τον δρόμο της Αγοράς. 

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο τη λιανική πώληση ρολογιών, ειδών καπνιστού και επώνυμων, χρηστικών αντικειμένων και δώρων όπως ρολόγια τοίχου, ξυπνητήρια, μπαταρίες, λουράκια, σκακιέρες, τάβλια, ντόμινο, αριθμομηχανές, στυλό και πένες, κομπολόγια, φλασκιά, φακοί, σουγιάδες, μπρελόκ κ.ά..

Η προσωπική επαφή με τον πελάτη και το ότι είμαστε κοντά του και μετά την πώληση είναι τα δυνατά μας σημεία, λέει η ιδιοκτήτρια κυρία Μαρία Πατεράκη – Καπενεκάκη. Επίσης, η καλή σχέση ποιότητας – τιμής που προσφέρουμε, το ότι είμαστε σε κεντρικό σημείο της πόλης και το ότι διαθέτουμε ιδέες και λύσεις για το… δύσκολο κομμάτι που λέγεται «ανδρικό δώρο», είναι τρεις ακόμη λόγοι που έχουν βοηθήσει ώστε να παραμένουμε στην αγορά εξυπηρετώντας με συνέπεια τους πελάτες μας επί 54 χρόνια. Ελπίζουμε -παρότι οι συνθήκες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν γίνει ιδιαίτερα δύσκολες- να είμαστε για πολλά ακόμα! 

Στα άμεσα σχέδιά μας είναι η αναβάθμιση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και η συνέχεια της προσπάθειάς μας να ανακαλύπτουμε επώνυμα προϊόντα σε προσιτές τιμές για τους πελάτες μας. 

Διεύθυνση Χατζημιχάλη Γιάνναρη 21 Χανιά, τηλέφωνο  2821 091080

Facebook page https://www.facebook.com/kapenekakis/ 

Instagram profile https://www.instagram.com/kapenekakiswatches/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook