Ροκάκης: Δε θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας

ροκάκης-δε-θα-υπάρξει-πρόβλημα-με-την-α-1453437

Με νέα δεδομένα θα αναγκασθεί να κινηθεί η ΠΑΕ Χανιά την επόμενη σεζόν αφού δεν υπήρξε ανταπόκριση στην πρόσκληση που απεύθυνε ο πρόεδρος της Αντώνης Ροκάκης σε άτομα με οικονομική επιφάνεια για να αποτελέσουν συμπαίκτες του στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και μία 5ετία.

Πάντως σε δηλώσεις του στα “Χ.ν.” ο επικεφαλής της ομάδας δήλωσε καθησυχαστικός και μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Παράλληλα είπε ότι είναι πάρα πολλές οι προτάσεις για τον νέο προπονητή που ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται διεξοδικά για να βρεθεί ο πιο κατάλληλος να διαδεχθεί στον πάγκο τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο ίδιος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ότι η ΠΑΕ θα κινηθεί με χαμηλότερο μπάτζετ την νέα σεζόν αφού δεν υπήρξε κάποιος “συμπαίκτης” όπως είχε αφήσει να εννοηθεί κατά τη συνέντευξη Τύπου στις 26 Μαΐου.

Οπως είπε περιμένει να δει τα οικονομικά δεδομένα της κατηγορίας και τυχόν έσοδα που θα έχει την επόμενη σεζόν από τηλεοπτικά, στοίχημα κλπ. Δεν έκρυψε πάντως την στεναχώρια του που υπήρξε έλλειψη ενδιαφέροντος για να συμπορευτούν με την διοίκηση του κάποιος ή κάποιοι ντόπιοι επιχειρηματίες ενώ περιμένει πάντα και μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους.

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στην κατηγορία που μετέχουμε είναι δεδομένο ότι τα έσοδα είναι μικρά και για να δώσει κάποιος χρήματα σε αυτό το χώρο θα πρέπει αν μη τι άλλο να υπάρχει και ανάλογο ενδιαφέρον και στήριξη από τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά. Θυμίζουμε ότι ο Αντ. Ροκάκης μετράει ήδη 5 χρόνια με την ΠΑΕ Χανιά στην κατηγορία και άλλα 2 ως πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός.

Μάλιστα είναι μία από τις μόλις 4 ομάδες που έχουν συνεχή παρουσία στην δεύτερη αυτή εθνική κατηγορία και όπως μπορείτε να δείτε σε διπλανό πίνακα η πιο πετυχημένη! Ηδη από τις 4 θα συνεχίσουν οι 3 μετά τον υποβιβασμό του Καραϊσκάκη Αρτας. Πλέον το βάρος πέφτει στην εύρεση άμεσα προπονητή και στην εξασφάλιση άδειας για να μην μπλέξει όπως και πέρυσι. Τότε στην ΠΑΕ τελικά στάθηκαν τυχεροί καθώς μία απουσία λόγω αδιαθεσίας του υπεύθυνου της αρμόδιας υπηρεσίας τους επέτρεψε να ανανεώσουν τα 5 συμβόλαια παικτών άνω των 25 ετών παρότι αρχικά κινδύνευαν να μείνουν στον αέρα. Διότι είναι σημαντικό να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τον προγραμματισμό σου χωρίς εμπόδια λόγω αδειοδότησης.

Για παράδειγμα η ΑΕΛ λόγω χρεών και η Ξάνθη λόγω της δέσμευσης των μετοχών και της περιουσίας του προέδρου και διευθύνων συμβούλου της Μπιλ Πάπας -που πάντως διαψεύδει ότι υπάρχει πρόβλημα βρίσκονται ήδη σε… αναταράξεις. Και μιλάμε για τις δύο πιο σημαντικές ΠΑΕ της ΣΛ2 με τεράστια θητεία στην κορυφαία εθνική κατηγορία…

Πηγή: Χανιώτικα νέα

One thought on “Ροκάκης: Δε θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook