Ρόδος: Συγκλονιστικό βίντεο – Η στιγμή που ο κεραυνός σκοτώνει τον 26χρονο Σκοτ Σέντον

ρόδος-συγκλονιστικό-βίντεο-η-στιγμή-1702363

Ο Σκοτ Σέντον, είναι ο 26χρονος τουρίστας που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο όταν χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα. Το τραγικό περιστατικό μάλιστα, καταγράφηκε σε βίντεο από τη σύντροφό του.

Ο τουρίστας, παρά τις εκκλήσεις των άλλων λουόμενων που βρίσκονταν στην παραλία της Αγίας Αγάθης στη Ρόδο, δεν βγήκε από τη θάλασσα όταν άρχισε να αγριεύει ο καιρός, και δυστυχώς, ο κεραυνός έπεσε πάνω του και τον σκότωσε.

Υπενθυμίζεται πως το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι κι αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να το βοηθήσει.

Η σύντροφός του, η οποία βρισκόταν στην ακτή, κατέγραψε στο κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή που τον χτύπησε ο κεραυνός και το υλικό βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών. Οι γονείς του νεαρού ζουν μόνιμα στην Ρόδο και έχουν κάνει επενδύσεις στον τουρισμό.

Έτσι, ο 26χρονος επισκεπτόταν αρκετά συχνά τη Ρόδο.

Ο 26χρονος Σκοτ Σέντον ήταν δεινός αθλητής και του άρεσε πολύ το SUP. Είχε σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και εργαζόταν στο real estate, μιλούσε ελληνικά και ήταν τακτικός επισκέπτης στο σπίτι της οικογένειάς του, που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη.

«Ξαφνικά ακούω την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Πήγα μέσα στο νερό, τον έβγαλα έξω, έκανα τις πρώτες βοήθειες. Σε μία φάση είδα να γίνεται μπλε πια το παιδί. Προσπαθούσε να πάρει αναπνοή, νόμιζα ότι θα συνέλθει. Η κοπέλα φώναζε το όνομά του, ξαφνικά τα μάτια του έκλεισαν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook