Γιατί εμβόλισε ο αστυνομικός το αυτοκίνητο του διοικητή του

γιατί-εμβόλισε-ο-αστυνομικός-το-αυτοκ-1226780

Για το περιστατικό με τον εμβολισμό του αυτοκινήτου του αστυνομικού διευθυντή στη Ρόδο μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Δωδεκανήσου, Μανώλης Ανδρουλάκης. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «είναι ένα περιστατικό που μας αιφνιδίασε, πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα και για όλη την Ελλάδα» και πρόσθεσε ότι «δεν αντιπροσωπεύει το επίπεδο των αστυνομικών στην περιοχή μας, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά».

Σχετικά με το κίνητρο πίσω από την επίθεση του αστυνομικού, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι «κάποιοι συζητάνε για κάποιες μεταθέσεις, κάποιοι για κάποια Επιτροπή που ήταν να περάσει ο εν λόγω αστυνομικός. Ήταν μια επιτροπή για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει να κρατά το όπλο. Οι αστυνομικοί περνάμε από τέτοιες επιτροπές συχνά. Όμως ό,τι και να ήταν, υπάρχουν διαδικασίες τυπικές που μπορεί να ακολουθήσει κάθε συνάδελφος».

Όπως σημείωσε, «υπήρχε μια υπηρεσιακή αντιπαράθεση μεταξύ τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά το περιστατικό που έγινε, με τις εικόνες που είδαμε, αυτό δεν τα δικαιολογεί».

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι «η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Πήγε στον εισαγγελέα χθες. Αύριο θα γίνει το δικαστήριο. Ο συνάδελφος έχει διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και ό,τι είναι θα τα πει στο δικαστήριο και θα μάθουμε και εμείς και από τη δίκη και από την ΕΔΕ τις απαντήσεις που περιμένουμε όλοι μας. Ως Ένωση έχουμε πάρει θέση, καταδικάζουμε τέτοια περιστατικά».

enikos.gr

One thought on “Γιατί εμβόλισε ο αστυνομικός το αυτοκίνητο του διοικητή του

  1. Αυτοι ειναι οι ψυχικα ασθενεις που τους πληρωνουμε για την προστασια μας , χαρειτε κατι κοπελια που βαστανε και οπλα…
    μην πιάσουμε την κουβέντα για τα αυτοκινητα που μια ζωη διαμαρτύρονται ότι είναι και χαμηλόμισθοι…
    μάλλον πως χάλασε κανα νταλαβέρι και τσακωθηκαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook