Ρόδος: Δύο αδελφές καταγγέλλουν οικογενειακό τους φίλο – «Μας βίαζε μπροστά στον γιο του»

ρόδος-δύο-αδελφές-καταγγέλλουν-οικογ-1178069

Τον βιασμό τους από οικογενειακό τους φίλο, όταν ήταν ανήλικες, κατήγγειλαν δύο αδελφές στη Ρόδο. Οι δύο γυναίκες, που σήμερα είναι 19 και 24 ετών, κατέθεσαν μηνύσεις στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, στον απόηχο των καταγγελιών που έχουν πάρει τη μορφή «χιονοστιβάδας» για σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν βιώσει ηθοποιοί αλλά και αθλητές.

Ενήλικες πλέον, οι δύο αδελφές βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τον φερόμενο ως δράστη, παίρνοντας δύναμη από τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Στις μηνύσεις τους, σύμφωνα με τη Δημοκρατική, οι δύο αδελφές ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων συντοπίτη τους σε δημοτική κοινότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού επί έξι χρόνια.

Η πρώτη από την ηλικία των 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από την ηλικία των 6 έως 12 ετών.

Ο φερόμενος ως δράστης, όπως ισχυρίζονται, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των γονέων τους, καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος, τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμη και σε μια οικοδομή αλλά και στην οικία του και εκεί ασελγούσε στα άγουρα κορμάκια τους.

Η μια γυναίκα υποστηρίζει ότι ξεκίνησε να την προσεγγίζει από την ηλικία των 6 ετών, με πρόσχημα το παιχνίδι και προχώρησε σταδιακά σε φρικαλέα σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος της.

Φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και τον γιο του σε σεξουαλικές ακρότητες, παρακολουθώντας τους. Αποφάσισαν πλέον με την αδελφή τους, όπως λένε να τον καταγγείλουν, καθώς διαπίστωσαν και οι δύο ότι υπήρξαν θύματά του, διότι δεν είχαν εκμυστηρευθεί η μια στην άλλη τα πάθη τους ως σήμερα. Την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος Μύριαμ Τομαρά.

Πηγή: dimokratiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook