Ρίζος προς Αδοντάκη: Διαγράψτε απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο τον Σκουλάκη, τον Τσαπάκο και τον Αρχοντάκη

ρίζος-προς-αδοντάκη-διαγράψτε-απ-το-δ-784926

Την τήρηση του κανονισμού του δημοτικού συμβουλίου με διαγραφή όσων απουσιάζουν μόνιμα, ζήτησε από τον πρόεδρο ο Σεραφείμ Ρίζος. Ο επικεφαλής της «Ανταρσίας στα Χανιά» ανέφερε πως ο κανονισμός προβλέπει τη διαγραφή όσων απουσιάζουν για τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις αδικαιολόγητα και παρέθεσε ορισμένα ονόματα συμβούλων που απουσιάζουν πολύ συστηματικά οπως ο Μανώλης Σκουλάκης, ο Γιώργος Τσαπάκος, ο Θεόδωρος Τζηκας, ο Γιώργος Αρχοντακης, ζητώντας ο κανονισμός να εφαρμοστεί για όλους.

Από την πλευρά του ο Μανώλης Αδοντακης απάντησε πως αυτό δεν ειναι θέμα δημοτικού συμβουλίου, ζητώντας από τους συμβούλους να είναι συνεπείς και ως προς την ώρα προσέλευσης.

Πάντως υπέρ της πρότασης Ριζου για να συζητηθεί το θέμα ταχθηκαν ο Μπάμπης Κουρουσης από την Πρωτοβουλία Πολιτών και ο Νίκος Παπαντωνάκης από την Λαϊκή Συσπείρωση.

«Δεν χρειάζεται να το κάνουμε προσωπικό» σχολίασε η Νανσυ Αγγελάκη, συμφωνώντας πάντως με την πρόταση Ριζου ενώ και ο Άρης Παπαδογιάννης κάλεσε τον πρόεδρο να εφαρμόσει τον κανονισμό, εξηγώντας πως θα πρέπει να εξαιρεθεί η Θεοχαρούλα Μυλωνακη που απουσιάζει για λόγους υγείας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook