Ρεύμα: Τα “μυστικά” για να μειώσετε την ετήσια κατανάλωση έως και 120 ευρώ

ρεύμα-τα-μυστικά-για-να-μειώσετε-τη-1498928

Τους έξυπνους τρόπους για να μειώσουν οι πολίτες την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος έως και 120 ευρώ και να μην λαμβάνουν “φουσκωμένους” εκκαθαριστικούς λογαριασμούς παραθέτει το MEGA.

Αναλυτικά:

Κλιματιστικό

Οι πολίτες μπορούν να κερδίσουν το χρόνο έως και 40% των χρημάτων τους εάν βάζουν τη θερμοκρασία του air condition στους 26 βαθμούς Κελσίου.

Μαγείρεμα

Κέρδος έως 30 ευρώ μπορούν να έχουν στον εκκαθαριστικό λογαριασμού ρεύματος 4μηνου οι πολίτες εάν μαγειρεύουν το φαγητό τους σε χαμηλή θερμοκρασία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega,αυτό αφορά όσους έχουν καινούργιες κουζίνες. Επίσης το σκεύος θα πρέπει να εφαρμόζει τέλεια πάνω στην εστία για να μη χάνεται η ενέργεια.

Ψυγείο

Επειδή το ψυγείο δεν μπορεί να βγει από την πρίζα, οι πολίτες δεν θα πρέπει να το ανοίγουν άσκοπα παρά μόνο εάν θέλουν να πάρουν κάτι άμεσα από αυτό.

Πλυντήριο ρούχων

Για να γίνει η μεγίστη οικονομία σε νερό και ρεύμα, οι πολίτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το πλυντήριο σε πλήρη φόρτωση, όσα κιλά παίρνει και τη θερμοκρασία στους 30 βαθμούς.

Πλυντήριο πιάτων: Κέρδος έως και 50 ευρώ τον χρόνο

Για να πετύχουν οι πολίτες τη μέγιστη εξοικονόμηση ρεύματος στο πλυντήριο πιάτων θα πρέπει να χρησιμοποιούν χαμηλότερη θερμοκρασία και πλήρες φορτίο.

Τηλεόραση: Κέρδος 30 ευρώ

Οι πολίτες θα πρέπει να βγάζουν την τηλεόραση από την πρίζα όταν δεν την χρησιμοποιούν προκειμένου να γλιτώσουν έως και 30 ευρώ τον χρόνο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook