Ρεβεγιόν στο σπίτι χωρίς προετοιμασία – 6 λύσεις της τελευταίας στιγμής

ρεβεγιόν-στο-σπίτι-χωρίς-προετοιμασί-790686

Το πάρτυ στο σπίτι -ιδίως τις ημέρες των γιορτών- είναι πάντα μια συνθήκη που αγχώνει έναν δοτικό και επιμελή οικοδεσπότη: πολύ πιθανό να βρεθείτε κι εσείς σε αυτή τη θέση ενόψει πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν.

Οι πολυήμερες προετοιμασίες, η φρενίτιδα για αφθονία στο τραπέζι και το άγχος μήπως σας έχει ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια μπορούν εύκολα να επισκιάσουν το γιορτινό κλίμα.

Ενα να θυμάστε: ότι δεν αξίζει να οργανώσετε κάποια γιορτή αν αυτή η διαδικασία δεν θα σας γεμίζει χαρά. Η γιορτή γίνεται για να περάσετε καλά εσείς και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Για κανέναν άλλο λόγο.

Με τις παρακάτω ιδέες σας αποδεικνύουμε ότι το πιο λαμπερό πάρτι της νέας χρονιάς μπορεί να οργανωθεί ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Χωρίς πολύωρες και πολυέξοδες προετοιμασίες.

1) Απλότητα στο μενού -Όχι στις υπερβολές σε γεύσεις και ποσότητες: Πείτε όχι στην σπατάλη και φέτος μην μαγειρέψετε χωρίς να υπάρχει αύριο -θα έχετε διαπιστώσει ότι στο τέλος, το φαγητό περισσεύει. Αν, μάλιστα, δεν προλαβαίνετε να μπείτε στην κουζίνα για να μαγειρέψετε, μπορείτε κάλλιστα να παραγγείλετε από κάποιο εστιατόριο αγαπημένες σας γεύσεις και να τις συνοδεύσετε με κάποιες γιορτινές σαλάτες που θα φτιάξετε εσείς.

Έτσι θα γλιτώσετε το πολύωρο μαγείρεμα και το συμμάζεμα μιας ακατάστατης κουζίνας.

2) Η λύση του τρόλεϊ μπάρ σας λύνει τα χέρια: Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι το εξοπλίσετε με τα κατάλληλα ποτά.

Αφήστε τους καλεσμένους σας να σερβιριστούν και να δοκιμάσουν τις γεύσεις που επιθυμούν -χωρίς να είστε συνεχώς alert για το γέμισμα των ποτηριών.

3) Eπενδύστε στην μουσική: Είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες της επιτυχίας του πάρτι. Ακόμα κι αν την τελευταία στιγμή οργανώσετε ρεβεγιόν στο σπίτι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ετοιμάσετε μια playlist αγαπημένων τραγουδιών που θα διαρκέσει για ώρες.

4) Διασκέδαση για όλη την παρέα: Αν νομίζετε ότι τα επιτραπέζια είναι ένας αποκλειστικά παιδικός τρόπος διασκέδασης, τότε είναι καιρός να αλλάξετε γνώμη. Θα ενώσουν την παρέα και αμέσως η ατμόσφαιρα θα αλλάξει. Ακόμα κι αν αποφασίσετε την τελευταία στιγμή να οργανώσετε ένα γιορτινό πάρτι στο σπίτι, ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο θα εγγυηθεί το γέλιο της παρέας την πρώτη βραδιά του χρόνου.

5) Κεριά: Αν δεν έχετε χρόνο να κάνετε την οποιαδήποτε προετοιμασία στο σπίτι από απόψη διακόσμησης, χαμηλώστε τα φώτα και αφήστε τα κεριά να δημιουργήσουν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

6) Μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια αρκεί: Ακόμη κι ένα μπουκέτο μπαλόνια (με ήλιον κατά προτίμηση) αρκεί για να δημιουργήσει ένα festive σκηνικό!

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook