Ρεβεγιόν στην ΕΡΤ: Ποιοι θα βρεθούν στην παρέα του Σπύρου Παπαδόπουλου

ρεβεγιόν-στην-ερτ-ποιοι-θα-βρεθούν-στη-1599136

Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην ΕΡΤ θα είναι μαγική!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους προσκαλούν τους τηλεθεατές, το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, στις 22:00, στην ΕΡΤ1, σ’ ένα πρωτότυπο κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα, σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3… Έρχεται το ’23» και να υποδεχτούμε με χαρά και αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Τον Σπύρο Παπαδόπουλο πλαισιώνουν ο ανατρεπτικός Φοίβος Δεληβοριάς, ο μοναδικός Νίκος Πορτοκάλογλου και ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, οι οποίοι ντύνουν μουσικά τη βραδιά!

Τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της η Γιώτα Νέγκα, ενώ η Ρένα Μόρφη, με την ιδιαίτερη φωνή της, θα μας χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια και διασκευές. Τις τρεις ώρες της μουσικής βραδιάς υπογράφει μια εξαιρετική μπάντα, «Οι Μουσικοί του Κουτιού».

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και συνθέτες που μας κρατάνε συντροφιά καθημερινά μέσα από το πρόγραμμα της ΕΡΤ γιορτάζουν μαζί μας την αλλαγή του νέου χρόνου, σε μια μαγική βραδιά γεμάτη γλυκιές αναμνήσεις, μοναδικές εκπλήξεις και πολλά αγαπημένα τραγούδια.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν, αγαπημένοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στις επιτυχημένες σειρές της ΕΡΤ και γνωστοί παρουσιαστές θυμούνται τις Πρωτοχρονιές των παιδικών τους χρόνων, μοιράζονται με τους τηλεθεατές τρυφερές, αστείες αλλά και συγκινητικές αναμνήσεις και ερμηνεύουν υπέροχα τραγούδια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής «ντυμένη» με αγαπημένες μελωδίες!

Στις εκπλήξεις της βραδιάς, η Έμιλυ Κολιανδρή, η Λένα Παπαληγούρα και η Ευγενία Δημητροπούλου, οι οποίες συγκινούνται όταν ανοίγουν τα δώρα τους κι επιτέλους κρατάνε στα χέρια τους τα παιχνίδια που επιθυμούσαν από παιδιά και ποτέ δεν τους έφερε ο Άγιος Βασίλης.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης φέρνουν φωτογραφίες από το παρελθόν και μας «ταξιδεύουν» στις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων.

Ανάμεσα στα απρόσμενα ντουέτα της βραδιάς, ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή, ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο το τραγούδι του Χρήστου Νικολόπουλου «Ο ωραίος και η ωραία», ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη. Η Δωροθέα Μερκούρη ενώνει τη φωνή της με τον Νίκο Πορτοκάλογλου σ’ ένα ντουέτο-έκπληξη, ενώ ο Τάσος Γιαννόπουλος θα «ραπάρει» μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά το «Je suis Bossu» από τα Ημισκούμπρια.

Και αυτή είναι μόνο μια μικρή… γεύση από τις εκπλήξεις της Πρωτοχρονιάς!

Στην εορταστική βραδιά της ΕΡΤ θα απολαύσουμε σε τραγουδιστικά ντουέτα τους: Ελισάβετ Μουτάφη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Θεοδώρα Σιάρκου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Φώτη Σεργουλόπουλο, Τζένη Μελιτά, Νεφέλη Κουρή, Θοδωρή Φραντζέσκο, Γιωργή Τσουρή, Δημήτρη Σαμόλη , Άλκηστη Ζιρώ, Μιχάλη Σαράντη, Ζωή Κρονάκη, Δημήτρη Γιαγτζόγλου, Δημήτρη Καπουράνη, Λεωνίδα Κουλουρή, Μιχάλη Οικονόμου, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Βάσω Καβαλιεράτου αλλά και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 22:00 στην ΕΡΤ1, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τους τρεις αγαπημένους μας συνθέτες, Φοίβο Δεληβοριά, Νίκο Πορτοκάλογλου και Χρήστο Νικολόπουλο, για να πούμε:

«1, 2, 3… Έρχεται το ’23» με πολλή μουσική, κέφι και ευχές για μια υπέροχη χρονιά!

Παρουσίαση: Σπύρος Παπαδόπουλος

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Νίκος Πορτοκάλογλου, Χρήστος Νικολόπουλος

Τραγουδούν: Γιώτα Νέγκα, Ρένα Μόρφη

Καλεσμένοι (με αλφαβητική σειρά): Μαρίνα Ασλάνογλου, Θοδωρής Βαμβακάρης, Τάσος Γιαννόπουλος, Τάκης Γιαννούτσος, Δημήτρης Γιαγτζόγλου, Ευγενία Δημητροπούλου, Άλκηστις Ζιρώ, Βάσω Καβαλιεράτου, Δημήτρης Καπουράνης, Έμιλυ Κολιανδρή, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Γιώργος Κουβαράς, Λεωνίδας Κουλουρής, Νεφέλη Κουρή, Ζωή Κρονάκη, Γωγώ Κωβαίου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Χρήστος Λούλης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Θάλεια Ματίκα, Τζένη Μελιτά, Δωροθέα Μερκούρη, Γεωργία Μεσαρίτη, Ελισάβετ Μουτάφη, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μιχάλης Οικονόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Αλέξανδρος Piechowiak, Πηνελόπη Πλάκα, Δημήτρης Σαμόλης, Μιχάλης Σαράντης, Φώτης Σεργουλόπουλος, Θεοδώρα Σιάρκου, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιωργής Τσουρής, Θοδωρής Φραντζέσκος, Χάρης Χιώτης, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος.

Μουσικοί του Κουτιού: Γιάννης Δίσκος (μαέστρος), Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Θανάσης Τσακιράκης, Βύρων Τσουράπης, Δημήτρης Καζάνης, Στέλιος Φραγκούς.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook