Ρεβεγιόν παρέα με την τηλεόραση: Τι έχουν απόψε τα κανάλια

ρεβεγιόν-παρέα-με-την-τηλεόραση-τι-έχο-1157752

Για σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο ΣΚΑΪ ουσιαστικά «ζήλεψε» την επιτυχία του ρεβεγιόν Χριστουγέννων του Mega και εξασφάλισε τα δύο βασικά πρόσωπα ως καλεσμένους στο εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ετσι, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα αλλάξει τηλεοπτικά χρονιά με καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ στην παρέα έρχονται η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, αλλά και Ηβη Αδάμου. Οσο για την πρώτη μέρα του 2021, ο ΣΚΑΪ αφήνει στην άκρη την ενημέρωση και βάζει αγαπημένες εκπομπές, αλλά και το εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» σε επανάληψη το μεσημέρι. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς θα δούμε το φημισμένο «Εγκλημα στο Οριεντ Εξπρές», αλλά και τη συγκινητική «Ρόζα της Σμύρνης» με τη Λήδα Πρωτοψάλτη, τον Τάσο Νούσια και την Ευγενία Δημητροπούλου.

Στο στρατόπεδο του Mega, ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τη νέα χρονιά μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά σε ένα φαντασμαγορικό show, στο πρότυπο της χριστουγεννιάτικης βραδιάς που σάρωσε σε τηλεθέαση. Οι δύο σταρ ενώνουν τη χημεία τους, αλλά και τις φωνές τους, τραγουδούν μαζί με τον Κώστα Μακεδόνα ενώ συνομιλούν με αγαπημένα πρόσωπα αποχαιρετώντας αυτή την ομολογουμένως τραυματική χρονιά. Λίγο νωρίτερα, το «Ενα εκατομμύριο Yen» φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται τους πρωταγωνιστές των νέων σειρών του Mega. To πρωί της Πρωτοχρονιάς ξεκινά με ενημέρωση, ενώ συνεχίζεται με την αγαπημένη ταινιοθήκη του Μεγάλου Καναλιού, αλλά και την εορταστική βραδιά σε επανάληψη. Ακόμα ένα celebrity «Ενα εκατομμύριο Yen» έρχεται το απόγευμα, ενώ το βράδυ συναντάμε ένα εορταστικό «Ελα και θα δεις» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Αλκη Κούρκουλο, τη Μαρία Ναυπλιώτου και τη Σμαράγδα Καρύδη μεταξύ των καλεσμένων, αλλά και τον Χρήστο Δάντη να αναλαμβάνει τα μικρόφωνα της βραδιάς.

O Alpha αλλάζει χρονιά με Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον «Στρίγκλο που έγινε αρνάκι», αλλά και εορταστική «Μουρμούρα». Στο συλλεκτικό αυτό επεισόδιο βλέπουμε τα τέσσερα ζευγάρια της σειράς να συναντιούνται για πρώτη φορά σε ένα special εορταστικό επεισόδιο, ενώ guest star της βραδιάς είναι η Καίτη Γαρμπή σε ρόλο-έκπληξη. Την εορταστική βραδιά συμπληρώνει η ταινία «Βασιλικά Χριστούγεννα». Για την πρώτη μέρα του χρόνου βέβαια ο Alpha ποντάρει ξανά στην ταινιοθήκη της Disney από νωρίς το πρωί, αφού στο prime time πρωταγωνιστούν δύο εμβληματικές παραγωγές της, η «Παναγία των Παρισίων» και τα «101 σκυλιά της Δαλματίας».

Με τη σειρά του, ο ΑΝΤ1 επενδύει στις επιτυχημένες του συνταγές. Η βραδιά ξεκινά με τηλεταινία της σειράς «Ηλιος» ενώ ακολουθεί η «Χαρτοπαίχτρα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Αμέσως μετά, η χρονιά αλλάζει με το διαχρονικό «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» ενώ ακολουθεί μαγνητοσκοπημένο μουσικό πρόγραμμα από την Ιερά Οδό. Για την πρώτη μέρα του 2021 ο ΑΝΤ1 έχει επιλέξει αγαπημένες σειρές σε επανάληψη, ένα εορταστικό «Still Standing», με τη Μαρία Μπεκατώρου σε μεγάλα κέφια να υποδέχεται τους stars του νέου «Your Face Sounds Familiar», αλλά και ξένες ταινίες για τους λάτρεις του είδους.

Οσο για το Open, ετοιμάζει ένα διασκεδαστικό ρεβεγιόν με όλους τους guest stars που είδαμε στο «J2US» του Νίκου Κοκλώνη. Ετσι, οι μουσικές συναντήσεις που παρακολουθήσαμε στο show «απομονώνονται» και γίνονται ένα μουσικό πρόγραμμα που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές την τελευταία βραδιά του 2020 για να δώσει πάσα στην Πρωτοχρονιά, που γεμίζει με αγαπημένες ελληνικές και ξένες ταινίες, οι οποίες φιλοδοξούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ακριβώς όπως και τις ημέρες των Χριστουγέννων, το Star παίζει το δυνατό του χαρτί, που δεν είναι άλλο από το αήττητο παιδικό το πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει με διασκεδαστικές, εορταστικές ξένες ταινίες. Σήμερα το βράδυ, οι τηλεθεατές του Star κάνουν ρεβεγιόν με τρία ξένα φιλμ, το εμβληματικό «Μόνος στο σπίτι 3», τη «Μάσκα» και το «Μια σύγχρονη σταχτοπούτα». Με την ίδια ακριβώς συνταγή ξεκινά και το 2021 για το Star, καθώς η μέρα γεμίζει από παιδικά και νεανικά προγράμματα, ενώ κλείνει και πάλι με ξένες ταινίες, το κλασικό «Η πεντάμορφη και το τέρας» αλλά και το εμβληματικό «La La Land».

Στην κρατική τηλεόραση, η ΕΡΤ1 παίζει «εναλλακτικά». Το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης για σήμερα το βράδυ επιλέγει την ελληνική ταινία «Το τανγκό των Χριστουγέννων» με τον Γιάννη Μπέζο, τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Αντίνοο Αλμπάνη. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα βέβαια, η ΕΡΤ1 θα συνδεθεί με το κέντρο της Αθήνας ώστε να αλλάξει χρόνο ζωντανά από την πρωτεύουσα της χώρας. Οσο για την ΕΡΤ2, και εκεί συναντάμε πολλές ξένες ταινίες και σειρές σε επανάληψη, ωστόσο στις 10 το βράδυ θα συνδεθεί με το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα μεταδώσει απευθείας τις εκδηλώσεις για την υποδοχή του νέου έτους, με οικοδέσποινα την Νάντια Κοντογεώργη. Η βραδιά θα αρχίσει στις 22:30 με ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή. Μετά τις 24:00 έρχεται το φαντασμαγορικό show των πυροτεχνημάτων και των Σιντριβανιών στο κανάλι, «Καλή Χρονιά με Μιούζικαλ». Στη βραδιά τραγουδούν ο Θοδωρής Βουτσικάκης, η Βάσια Ζαχαροπούλου, αλλά και η οικοδέσποινα του show.

Οσο για την Πρωτοχρονιά, η ΕΡΤ1 αναλαμβάνει να μεταδώσει στις 12:15 την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, που θα πραγματοποιηθεί στη χρυσοποίκιλτη Αίθουσα Συναυλιών των Φίλων της Μουσικής της Βιέννης, ενώ τη βραδιά κλείνουν επαναλήψεις της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», αλλά και της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.

Στην ΕΡΤ2 βέβαια συναντάμε στις 10:55, σε ζωντανή μετάδοση, την Πρωτοχρονιάτικη Δοξολογία ζωντανά από τον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών ενώ στις 17:15 έχει προγραμματιστεί το μουσικό πρόγραμμα «Δημήτρης Παπαδημητρίου, Συναυλία στο Ναό του Ποσειδώνα». Πρόκειται για το μουσικό δρώμενο που έχει ως πηγή έμπνευσης το μεγαλειώδες έργο του Οδυσσέα Ελύτη «Παραλλαγές πάνω σε μιαν αχτίδα», σε μουσική του καταξιωμένου συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, το οποίο παρουσιάστηκε στο Σούνιο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020. Τραγουδούν οι Κώστας Μακεδόνας, Βερόνικα Δαβάκη, Μυρσίνη Μαργαρίτη και Γιώργος Φλωράκης, με τη συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας της ΕΡΤ.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook