Ρέθυμνο | Ο Νίκος Παππάς «τα έχωσε» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

ρέθυμνο-ο-νίκος-παππάς-τα-έχωσε-στην-1632357

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το Ρέθυμνο ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς

Στο περιθώριο εκδήλωσης της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι στις εθνικές εκλογές οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν σταθερότητα, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι βάζει τη χώρα σε περιπέτειες οδηγώντας την στην αστάθεια

Το δίλημμα της κάλπης των εθνικών εκλογών έθεσε από το Ρέθυμνο ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οδηγεί τη χώρα σε παρατεταμένη περίοδο αστάθειας στην οικονομία και την κοινωνία και τόνισε ότι ο τόπος έχει ανάγκη από σταθερότητα.

Ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης σημειώνοντας πως ολόκληρη η Κρήτη και ειδικά το Ρέθυμνο, πληρώνουν την αδράνεια τεσσάρων χρόνων της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της υπουργίας Καραμανλή.

Ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκε των πολιτικών που εφαρμόστηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας και με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου για το άνοιγμα των πλειστηριασμών από τα Funds ,σχολίασε ότι οι δικαστές εφαρμόζουν νόμους που ψηφίσει η Βουλή. Πρόσθεσε δε πως ο Πρωθυπουργός έχει αν το επιθυμεί τα νομικά εργαλεία για να προστατεύσει την πρώτη κατοικία.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των υποκλοπών ο Νίκος Παππάς κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι έδωσε μία λυσσαλέα μάχη για να κρατηθούν απόρρητα όσα έγιναν ρητά από την ενδελεχή έρευνα.

Ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το παρόν στην κοπή της πίτας της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ενώ νωρίτερα είχε σύσκεψη στο δημαρχείο της πόλης με την συμμετοχή της Μαίρης Λιονή, δημάρχων του Νομού, στελεχών του ΟΑΚ και του ΤΕΕ για θέματα υποδομών του Νομού.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook