Ρεσιτάλ ασυνειδησίας: Οδηγός στα Χανιά πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο πατώντας και τους οδηγούς των τυφλών | Photos

Σίγουρα θα μπορούσε να κερδίσει το βραβείο του πιο ασυνείδητου οδηγού, ένας πολίτης στα Χανιά, ο οποίος πάρκαρε το όχημά του πάνω στο πεζοδρόμιο στην οδό Παρθενίου Κελαϊδή.

Ο συγκεκριμένος οδηγός, όχι μόνο έκλεισε τον δρόμο στους διερχόμενους πεζούς, οι οποίοι αναγκάζονταν να βγουν στο δρόμο για να περπατήσουν, αλλά πάτησε πάνω και στους οδηγούς των τυφλών, εμποδίζοντας την ασφαλή διέλευση και των ανθρώπων με προβλήματα όρασης.

Επίσης, η στάθμευση έγινε ακριβώς έξω και από την βιτρίνα εμπορικού καταστήματος. Εάν αυτό δεν είναι επικίνδυνο και απερίσκεπτο παρκάρισμα, τότε ποιο είναι;

Σίγουρα το κυκλοφοριακό στην πόλη των Χανίων αποτελεί πρόβλημα μείζονος σημασίας, αλλά αυτού του είδους οι σταθμεύσεις δεν αποτελούν λύση.

Τουλάχιστον, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες του οδηγού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης του.

Ντροπή!

Θαυμάστε τον!

zarpanews.gr

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πραγματικά με ξεπερνάει το γεγονός ότι μερικοί κάνανε ολόκληρο ντόρο γιατί μπήκαν κολωνάκια στην Σήφακα.
  Γιατί αν δεν μπαίνανε στην θέση τους θα υπήρχε αυτή η τριτοκοσμική εικόνα. Πραγματικά είναι απορίας άξιο τι περνάει από την φαντασία ορισμένων οδηγών σε αυτή την πόλη, οι οποίοι για να μην περπατήσουν 5 μέτρα παραπάνω και κουραστούν συμπεριφέρονται τόσο απάνθρωπα απέναντι στους συμπολίτες τους. Πόσο μάλλον σε ανθρώπους χωρίς όραση που δεν φταίνε σε τίποτα να μετατρέπεται η ζωή τους σε κόλαση λες και δεν φτάνουν τα προβλήματα που έχουν.
  Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος αυτό αξίζουν τα γαϊδούρια που παρκάρουν με τέτοιο τρόπο.
  Χειρότεροι οδηγοί από τους Χανιώτες απλά δεν υπάρχουν

 2. Ενώ στην Γογονή κάθε μέρα έξω από την acs που παρκάρει όλο τον στόλο της κάθετα στο πεζοδρόμιο, και για να περάσεις πρέπει να κατέβεις στο δρόμο;

 3. Στη Σήφακα επιτρέπόταν το πάρκιγκ αυστηρά και μόνο στους ενοίκους της περιοχής. Υπήρχε σχετική κάρτα, δεν πάρκαρε όποιος ήθελε.
  Τώρα έχουν καταργήσει το πάρκιγκ της Σήφακα, έχουν μειώσει στο 1/4 το πάρκιγκ στο Ωδείο, αφαιρέσαν όλες τις θέσεις από την Πλουμιδάκη για να ΔΙΠΛΟπαρκάρουν λεωφορεία, αφαίρεσαν όλες τις θέσεις πάρκιγκ γύρω από την αγορά(πάνω από 100). Φτιάξαν έναν επικίνδυνο ψευτοποδηλατόδρομο για τους ποδηλάτες, συγχρόνως αφαιρώντας κι άλλες θέσεις.
  Και στο λέω εγώ, που χρησιμοποιώ τα πόδια μου γιατί στα 47 μου με βαστάνε ακόμα και περπατάω από τη Νέα Χώρα στα Λενταριανά. Δεν είναι όμως όλοι σαν και μένα και δε μπορείς να χειροτερεύεις την ήδη επιβαρυμένη κυκλοφορία των Χανίων με αυτό τον τρόπο.
  ο Δήμαρχος δε σας σέβεται, προτιμά να δίνει σόου προσβολών στα δημοτικά συμβούλια σε άτομα που κάποτε ήταν καθηγητές του. ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δε μπορεί να ξεχωρίσει ένα βιντεοπαιχνίδι από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αυτούς ψηφίζετε κάθε χρόνο. Για τον ανεγκέφαλο που πάρκαρε πάνω στο πεζοδρόμιο υπάρχει τιμωρία, για τα τομάρια που διοικούν πότε θα υπάρξει;

 4. Η νοοτροπία των περισσότερων οδηγών στα Χανιά δεν θα αλλάξει ποτέ παρά μόνο με αυστηρότατη αστυνόμευση χωρίς μέσο ούτε λαδώματα! Πώς εξηγείται δηλαδή ότι ο μέσος κάφρος οδηγός των Χανίων στο εξωτερικό ακολουθεί ξαφνικά κατά γράμμα τον ΚΟΚ?
  Ο Δήμος σπαταλά χρήματα σε περιττά έργα μια ζωή και δεν του μένουν χρήματα φυσικά να προσλάβει επιτέλους προσωπικό να συσταθεί εκ νέου Δημοτική Αστυνομία στην πόλη.
  Πόσο μάλλον το γεγονός ότι όσο αφαιρούνται συνεχώς θέσεις στάθμευσης χωρίς να έχουν φτιαχτεί περιφερειακά πάρκινγκ η πόλη σε λίγο καιρό θα έχει μετατραπεί σε ένα ατελείωτο κολαστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ