Ρένα Τερεζάκη: Αυτή είναι η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Αποκορώνου

Αυτή είναι η αντικαταστάτης του Σταμάτη Σγουράκη στο “τιμόνι” της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αποκορώνου

Μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του Σταμάτη Σγουράκη από τη θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Αποκόρωνα, την θέση του παίρνει η Ρένα Τερεζάκη.

Η ανακοίνωση της παράταξης με αφορμή τη σημαντική αλλαγή:

«Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός που έχει προσφέρει πολλά στο τόπο του, τα είκοσι και πλέον χρόνια της πολιτικής του πορείας, έδωσε παραίτηση από το Δ.Σ του Δήμου Αποκορώνου, στερώντας τον Αποκόρωνα από τις γνώσεις του, το δημιουργικό του πνεύμα, τους αγώνες του, την πολιτική του διαίσθηση και τον τεκμηριωμένο λόγο του.

Ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές που εμείς οι συνεργάτες του τον εμπιστευτήκαμε και συμπορευθήκαμε στις τελευταίες εκλογές, δίνοντας ένα αγώνα τίμιο –ξεκάθαρο με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων του Αποκόρωνα.

Με ένα «σύστημα» εναντίον μας, και με τον τίμιο αγώνα μας, από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, να μιλάμε χωρίς να ακουγόμαστε, να είμαστε εκεί αλλά να μη φαινόμαστε.

Η φωνή του ενός που πάντα υπερίσχυε των πολλών, οι αποφάσεις του Δ.Σ που από κυρίαρχο θεσμικό όργανο υποβαθμίστηκε σε όργανο γνωμοδοτικού χαρακτήρα.

Εμείς οι συνεργάτες του Σταμάτη Σγουράκη λυπούμαστε γι αυτή του την απόφαση, όμως τη σεβόμαστε, την αποδεχόμαστε και μετά από συλλογική παρουσία και συζήτηση ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, όλοι μαζί, ενωμένοι με νέα επικεφαλής στο συνδυασμό μας τη Ρένα Τερεζάκη.

Ο συνδυασμός Ενότητα, Ελπίδα και Προοπτική, θα συνεχίσει να διεκδικεί το καλύτερο για τον Αποκόρωνα και τους Αποκορωνιώτες, με όλα του τα μέλη ενεργά -παρόντες και ίσο επιμερισμό ευθυνών.

Ευχαριστουμε το Σταμάτη Σγουράκη για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε, που μας εμπιστεύτηκε, που ήταν εκεί όταν τον χρειαζόμασταν, που μας κράτησε ενωμένους.
Σταμάτη σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ…….»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ