Ρένα Κουμιώτη: Όταν μιλούσε για γάμο της σε ηλικία 13 ετών – «Έμεινα έγκυος και παντρεύτηκα»

ρένα-κουμιώτη-όταν-μιλούσε-για-γάμο-τη-1493175

Τις πιο δύσκολες και οδυνηρές στιγμές της ζωής της ζει η Ρένα Κουμιώτη κάθως έφυγε από τη ζωή ο πρωτότοκος γιος της Νίκος Σαββίδης σε ηλικία 61 ετών. Αυτό όμως που κάνει μεγαλύτερη τη θλίψη της είναι ότι η Ρένα Κουμιώτη δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία του, αφού σοβαρά προβλήματα υγείας, δεν της επέτρεψαν να του πει στο τελευταίο «αντίο».

Η τραγουδίστρια που όλα αυτά τα χρόνια απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας σπάνια έδινε συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια μιλούσε για την προσωπική της ζωή. Η Ρένα Κουμιώτη είχε μιλήσει πριν από μερικά χρόνια στη «Lifo» τόσο για τον γάμο της που έκανε σε ηλικία 13 ετών όσο και για τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

Έμεινα έγκυος και παντρεύτηκα

«Ο γάμος ήρθε πολύ νωρίς, το 1960, εννοείται προτού μπλεχτώ με το τραγούδι αναφέρει η Ρένα Κουμιώτη. Με τον άντρα μου δουλεύαμε μαζί στον Παπαστράτο και το βράδυ πήγαινε νυχτερινό Γυμνάσιο. Έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Γέννησα τον πρώτο μου γιο, που τον πρόλαβε η γιαγιά μου και μου τον μεγάλωσε.

Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια – να ξέρετε ότι εγώ πάνω στο «δύο» τις χάλαγα τις σχέσεις μου. Μόνο ο δεύτερος γάμος μου στην Αμερική, όπου πήγα το ’74 ως τραγουδίστρια πια, διήρκεσε πολύ παραπάνω. Χώρισα, λοιπόν, αφού ένιωσα ότι δεν μου πήγαινε αυτός ο άνθρωπος. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ούτε έρωτας, ούτε αυτές οι βλακείες. Δεν κρατήσαμε καμιά επαφή. Σήμερα, και να τον δω στον δρόμο, δεν θα τον γνωρίσω. Εμένα με ενδιαφέρουν τα παιδιά μου και τα δυο εγγόνια μου», είχε πει η τραγουδίστρια.

Παρά την φτώχεια δεν πεινάσαμε

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια λέει: «Οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες. Από τη Νέα Ιωνία, όπου γεννήθηκα, βρεθήκαμε στη Δραπετσώνα και από κει στην Κοκκινιά. Μέχρι σήμερα αισθάνομαι πιο πολύ Β’ Πειραιάς, Κοκκινιώτισσα. Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός. Τη μητέρα μου την έχασα όταν ήμουν επτά μηνών, νεότατη, στα 20 της, από επιπλοκές του θυρεοειδή, που τότε δεν ήταν αντιμετωπίσιμες οι αρρώστιες του.

Μας μεγάλωσε η μητέρα της, η γιαγιά μου, εμένα, που ήμουν το πιο μωρό, και τα δύο αδέρφια μου. Αν και επίσης πολύ νέος ο μπαμπάς μου όταν χάσαμε τη μητέρα μου, όχι μόνο δεν ξαναπαντρεύτηκε αλλά ούτε καν ακούσαμε ότι «τον είδαμε εκεί με την τάδε γυναίκα». Δεν ήθελε επ’ ουδενί λόγω να βάλει μητριά να μας μεγαλώσει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ήσυχα και αξιοπρεπή – εννοώ πως, παρ’ όλη τη φτώχεια, δεν πεινάσαμε».

Ποιος ήταν ο Νίκος Σαββίδης

Ο 61χρονος Νίκος Σαββίδης ήταν ο πρωτότοκος γιος της τραγουδίστριας και καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Σαββίδη, ένας από τους πρώτους Πόντιους που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Ελληνικού. Ο έρωτάς τους, μεγάλος εκείνη την εποχή. Το ζευγάρι τότε σε μικρή ηλικία, παντρεύτηκε και απέκτησε τον γιο του, Νίκο. Μάλιστα τα πρώτα χρόνια τα πέρασε στην περιοχή του Ελληνικού, όπου είχαν αποκτήσει το πρώτο τους σπίτι. Ωστόσο ύστερα από δύο χρόνια χώρισαν.

Η 74χρονη σήμερα ερμηνεύτρια μετά και το ξαφνικό τέλος του πολυαγαπημένου τους γιου, αποφεύγει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, θέλοντας να ζει με τις αναμνήσεις της. Η Ρένα Κουμιώτη απέκτησε δύο γιους, που θεωρούσε ότι είναι ότι πιο σπουδαίο έκανε. Έγινε γιαγιά και η οικογένειά της ήταν πάντα προτεραιότητά της.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook