Rapid test και για τους εμβολιασμένους; – Τι απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου

rapid-test-και-για-τους-εμβολιασμένους-τι-απ-1265714

Για το εάν θα πρέπει να κάνουν rapid test τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και οι εμβολιασμένοι για να μπαίνουν στους κλειστούς χώρους απάντησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε o κ. Οικονόμου “αξιολογούμε την πιθανότητα να βάλουμε τέτοιου είδους μέτρα ανά περίπτωση” ωστόσο την ίδια στιγμή επεσήμανε ότι “στην παρούσα φάση για τους εμβολιασμένους, αυτό θα υπάρχει ως σύσταση. O καθένας μπορεί να το έχει υπόψιν του”.

“Πάντοτε υπάρχει ισχυρή σύσταση για τη χρήση μάσκας εκεί όπου παρατηρείται συνωστισμός γιατί δεν είπε ποτέ κανείς ότι οι εμβολιασμένοι δεν κολλούν. Εδώ που είμαστε τώρα, δεν υπάρχει σκέψη για τη θεσμοθέτηση αυτού του μέτρου, θέλω να είμαι απολύτως σαφής”, πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας . Όπως επεσήμανε ” εμείς στο προσεχές συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας κάνουμε σύσταση εκτός το ότι θα είναι ένα συνέδριο μόνο για εμβολιασμένους, όσοι προσέρχονται να έχουν και rapid test ” .

One thought on “Rapid test και για τους εμβολιασμένους; – Τι απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου

  1. Και μετά ψαχνόμαστε ποιος μεταδίδει τον ιό…. Και λένε ότι έχουμε πανδημία ανεμβολίαστων, οι οποίοι κάνουν τεστ τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να μπορούν να μπαίνουν σε κάποιους χώρους – όχι σε όλους.
    Μιλάμε για μπόχα ατελείωτη….. Βόρβορος……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook