Rape – axe η συσκευή που δίνει σε κάθε επίδοξο βιαστή ΑΞΕΧΑΣΤΟ μάθημα!

rape-axe-η-συσκευή-που-δίνει-σε-κάθε-επίδοξο-33754

rape-exΉρθε η ώρα όλα τα θηλυκά θύματα  βιασμού να πάρουν το αίμα τους πίσω! Τα αρσενικά θα πρέπει δυστυχώς να περιμένουν λίγο. Πρόκειται για την πιο βάναυση και ταυτόχρονα πιο αμφιλεγόμενη εφεύρεση στα παγκόσμια χρονικά της τεχνολογίας. Το Rape-axe, ήταν ένα πειραματικό μοντέλο που επινοήθηκε προκειμένου να εκδικείται βάναυσα τον εκάστοτε βιαστή, ευνουχίζοντας τον επιτόπου.

Εμπνευστής της συσκευής αυτής ήταν η Σόνετ Έλερς, μια γυναίκα από τη Νότια Αφρική. Αφορμή και έμπνευση για τη δημιουργία του, ήταν η περίοδος που η Έλερς εργαζόταν στη νοτιοαφρικανική υπηρεσία μετάγγισης αίματος, διάστημα κατά το οποίο συνάντησε πολλά θύματα βιασμού.

Η συσκευή οπτικά μοιάζει με γυναικείο προφυλακτικό και όντως προστατεύει τη γυναίκα από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και αφροδίσια νοσήματα που θα μπορούσε να επιφέρει ο βιασμός, ωστόσο η χρήση του είναι εντελώς διαφορετική: Είναι έτσι κατασκευασμένη να προκαλεί κακώσεις στο αντρικό πέος, χαράσσοντας και σκίζοντάς το. Σαν να μη φτάνει αυτό, η συσκευή μένει κυριολεκτικά καρφωμένη πάνω στον βιαστή και πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά, συνήθως μαζί με το όργανό του, αφήνοντας τον ευνουχισμένο και όλο το νοσοκομείο μάρτυρα της αποτρόπαιης πράξης του.

One thought on “Rape – axe η συσκευή που δίνει σε κάθε επίδοξο βιαστή ΑΞΕΧΑΣΤΟ μάθημα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook