Ραούλ Μπράβο: Ναρκωτικά, όπλα, κλεμμένα αυτοκίνητα και το γιοτ που έμενε όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό

ραούλ-μπράβο-ναρκωτικά-όπλα-κλεμμένα-871639

Η ισπανική εφημερίδα Marca προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση των Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα εκτός γηπέδων, των δύο «κολλητών» φίλων που φέρονται ως επικεφαλής στην υπόθεση «Οikos» των «στημένων» αγώνων στην Ισπανία.

«Ναρκωτικά, όπλα, κλεμμένα αυτοκίνητα, το γιοτ του Ραούλ Μπράβο, όπου έμενε κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό», έρχονται στο φως ως σημεία αναφοράς για τα «κακά αγόρια» που γνωρίστηκαν στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο δεκαετίες αργότερα, και οι δύο πρωταγωνιστούν στην επιχείρηση «Oikos».

«Μας έβαλαν στη φυλακή, ενώ είμαστε εκείνοι που έχουμε την μικρότερη ενοχή», δήλωσε ο Ραούλ Μπράβο, το Σάββατο μετά την καταβολή εγγύησης.

Η ισπανική εφημερίδα, αφού σημειώνει ότι ο Κάρλος Αράντα και η οικογένειά του έχουν εμπλακεί σε μια σειρά αρνητικών περιστατικών, αναφέρει ότι «η μητέρα του που ήταν τοξικομανής, πέθανε όταν ήταν εννέα ετών, ενώ παιδί έχασε και ο Μπράβο τον πατέρα του».

Ο Κάρλος, είχε αρκετά προβλήματα με την Δικαιοσύνη. Ενεπλάκη μάλιστα σε ανταλλαγή πυροβολισμών, η αστυνομία τον συνέλαβε με όπλα και ναρκωτικά. «Μαζί με τον Ραούλ Μπράβο, πέρα ​από τις στιγμές του ποδοσφαίρου, μοιράστηκε και άλλες εμπειρίες. Ήταν συνηθισμένο, να περνά ημέρες στο σπίτι του Μπράβο στην Ελλάδα. Δεν ήταν ένα συνηθισμένο σπίτι. Ο Μπράβο ζούσε σε ένα γιοτ που έπρεπε να πληρώνει με 20.000 ευρώ το μήνα. Και για να αγοράσει ψωμί ή λίγο γάλα, για τον ίδιο και τους άλλους ενοίκους ή επισκέπτες, θα έπρεπε να πάει με ένα τζετ σκι στην ξηρά. Στον Ολυμπιακό, είχε προβλήματα με έναν προπονητή τόσο μετριοπαθή όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε», υπογραμμίζει η εφημερίδα.

Ραούλ Μπράβο και Αράντα συμμετείχαν ήδη το 2003 στην υπόθεση «DJ» που πέρασε χωρίς μεγάλη δημοσιότητα από τις σελίδες των εφημερίδων. Η αστυνομία συνέλαβε τρεις άνδρες μεταξύ των οποίων ήταν ένας διάσημος DJ ο οποίος κατηγορήθηκε για πώληση κοκαΐνης και 4.000 χάπια έκσταση σε νυχτερινά κέντρα στη Μαδρίτη.

Ο Ραούλ Μπράβο επίσης συνελήφθη το 2004 με μια κλεμμένη Mercedes. Το 2007 ο Αράντα συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, για μία επιχείρηση «ξεπλύματος χρήματος» σε υπόθεση ναρκωτικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook