Ραντεβού στο Μετρό του Πειραιά ζητάει ο Μητσοτάκης από Καραμανλή και Σαμαρά

ραντεβού-στο-μετρό-του-πειραιά-ζητάει-1541061

Οι ηχηρές απουσίες Καραμανλή και Σαμαρά από τα γενέθλια της ΝΔ αναγκάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σηκώσει «λευκή σημαία» και να τους προσκαλέσει στα εγκαίνια του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά.

Απομένει να δούμε εάν οι δυο πρώην πρωθυπουργοί και Πρόεδροι της ΝΔ θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση Μητσοτάκη.

Οι κακίες γλώσσες λένε ότι η πρόσκληση στους δυο πρώην πρωθυπουργούς έγινε με υπόδειξη του επικοινωνιολόγου εξ Αμερικής που έχει προσλάβει ο Κυρ. Μητσοτάκης και απ´ ότι φαίνεται είναι τον μόνο που συμβουλεύεται εδώ και καιρό.

Οι εγχώριοι αυλικοί του Μεγάρου Μαξίμου μέρες τώρα προσπαθούν να περάσουν ως διαρροή ότι οι Καραμανλής και Μητσοτάκης είναι χολωμένοι με τον πρωθυπουργό και του κάνουν τσαλιμάκια επειδή δεν εντάσσει στις λίστες των υπό κατάρτιση ψηφοδελτίων και στελέχη που εκείνοι υποδεικνύουν.

Φυσικά και Την συγκεκριμένη διαρροή από το Μαξίμου διαψεύδουν συνεργάτες των δυο πρώην πρωθυπουργών οι οποίοι εστιάζουν την προσοχή τους στο θέμα των υποκλοπών καθώς καταλογίζουν συγκεκριμένη ευθύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη όχι μόνο του ηθικού αυτουργού αλλά και του ενορχηστρωτή της όλης ιστορίας των παρακολουθήσεων μέσω κακόβουλων λογισμικών.

Άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί στενότατη σχέση με τον Γρήγορη Δημητριάδη από τον οποίο είναι μαθηματικά βέβαιον έχει μάθει από πρώτο χέρι όλο το παρασκήνιο.

ieidiseis.gr

One thought on “Ραντεβού στο Μετρό του Πειραιά ζητάει ο Μητσοτάκης από Καραμανλή και Σαμαρά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook