Ραμόνα Βλαντή: «Πήγα το My Style Rocks από το 4% στο 30% στην τηλεθέαση, τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα;»

ραμόνα-βλαντή-πήγα-το-my-style-rocks-από-το-4-στο-30-σ-1599142

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στο My Style Rocks, στα νούμερα τηλεθέασης και στη Μέγκι Ντριο την οποία δεν γνωρίζει, όπως είπε η ίδια.

Όσον αφορά στο My Style Rocks, στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα, αλλά και στη Μέγκι Ντρίο, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Δεν σχολιάζω απολύτως τίποτα για το My Style Rocks. Τον αγαπώ τον Δημήτρη Σκουλό. Δεν την ξέρω τη Μέγκι Ντρίο. Next! Δεν την ξέρω, δεν την ξέρω, δεν την ξέρω! Δεν την ξέρω τη συγκεκριμένη κι αυτά τα κορίτσια».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Στη συνέχεια της τοποθέτησής της και μιλώντας για το ενδεχόμενο της συμμετοχής της στο τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας: «Κάθε φορά μου γίνεται κρούση για το My Style Rocks. Το αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. Με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο όλα τα κανάλια και με ρωτούν θα είσαι φέτος; Όλοι το περιμένουν. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι σε αυτό. Το έχω αποδείξει από το 4% το πήγα στο 30% στην τηλεθέαση κι όταν πήγα δύο φορές κριτής έγινε χαμός και στο Twitter και στα νούμερα. Τι άλλο να κάνω; Την αρκούδα; Με αυτήν τη φωνή και την προσωπικότητα πως θα μπορούσε κάποιος να με μπερδέψει; Με γνωρίζουν αποκλειστικά από τη φωνή μου. Φαίνομαι μεγαλύτερη στις κάμερες, δεν ξέρω τι κάνετε. Επίτηδες το κάνετε σε εμένα. Άλλες φαίνονται κουκλάρες από την τηλεόραση, αλλά από κοντά…» σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook