Ράκος η Κρητικιά Playmate σύντροφος του επιχειρηματία που έπεσε θύμα απαγωγής

ράκος-η-κρητικιά-playmate-σύντροφος-του-επιχε-790794

Σοκαρισμένη η καλλονή Χρύσα Δρακάκη μετά την απαγωγή του επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στον Πειραιά

Δύσκολες ώρες περνά η καλλονή Χρύσα Δρακάκη, η σύντροφος του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου που έπεσε θύμα κινηματογραφικής αρπαγής στον Πειραιά το πρωί της Πέμπτης. Η Super Star 2009, η οποία σε ηλικία 16 χρόνων είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία Playmate, είναι ψυχολογικό ράκος και περιμένει με αγωνία πάνω από το τηλέφωνο ελπίζοντας να μάθει κάποιο νέο για τον αγαπημένο της!

Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια, έχει φροντίσει να κρατά χαμηλούς τόνους, με αποτέλεσμα όλο αυτόν τον καιρό να έχουν γίνει ελάχιστα γνωστά για την κοινή ζωή τους. Ο 51χρονος επιχειρηματίας και το πανέμορφο μοντέλο, που είχε βρεθεί στο παρελθόν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω των τολμηρών φωτογραφίσεών του αλλά και κάποιων δεσμών που είχε συνάψει, έχουν αποφασίσει από κοινού ότι η κοσμική ζωή δεν τους εκφράζει πια και ότι προτιμούν να ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τις μέρες που προηγήθηκαν από την αρπαγή του επιχειρηματία οι δυο τους βρίσκονταν στην Παύλιανη Φθιώτιδας για να περάσουν ήρεμα και ξέγνοιαστα Χριστούγεννα. Αυτό που δεν φαντάζονταν ήταν ότι, επιστρέφοντας από τις διακοπές τους για να περάσουν την Πρωτοχρονιά με τους γονείς του 51χρονου, θα βρίσκονταν τετ α τετ με τον απόλυτο τρόμο, ο οποίος παραμόνευε κάτω από το σπίτι του επιχειρηματία στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή της απαγωγής η όμορφη Χρύσα βρισκόταν μέσα στο σπίτι μαζί με την οικιακή βοηθό και μόλις έμαθε τι συνέβη έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της! Καθώς περνούν οι μέρες και δεν υπάρχουν νέα για την τύχη του αγαπημένου της, την έχει κυριεύσει η αγωνία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Κανένα μήνυμα

Εως και αργά χθες το απόγευμα οι συγγενείς του Νίκου Μαυρίκου δεν είχαν δεχθεί κάποιο μήνυμα από τους απαγωγείς, ενδεχομένως για λύτρα. Οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επικεντρώνονται στο επαγγελματικό και το φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία, σε μια προσπάθεια να βρουν μια άκρη που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

«Οσο δεν υπάρχει τηλεφώνημα με αιτήματα των απαγωγέων όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και το χειρότερο σενάριο…» λένε οι αστυνομικοί που ερευνούν την αρπαγή του 51χρονου. Πολλές ελπίδες έχουν στηρίξει οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής στην κατάθεση της οικιακής βοηθού του Μαυρίκου, η οποία ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους απαγωγείς την ώρα που συνόδευε τον εργοδότη της έως το αυτοκίνητό του μεταφέροντας κάποια πράγματα. Στην κατάθεσή της περιγράφει με λεπτομέρειες έναν από τους τρεις σωματώδεις άνδρες, που έβαλαν «σηκωτό» τον επιχειρηματία στο αυτοκίνητό τους. Οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν μεταμφιεσμένοι, ίσως μάλιστα να φορούσαν μάσκες σιλικόνης.

Η καλλονή Χρύσα Δρακάκη

Οπως αποκάλυψε χθες η «Espresso», οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους την εικόνα του μπλε πολυμορφικού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους. Πλέον, αναζητούν νέο οπτικό υλικό από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ιδιωτικές, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το σημείο όπου κατέληξε το αυτοκίνητο με τον απαχθέντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook