Ραγκούσης κατά Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ για το Joker – «Μπορείτε να μου ζητήσετε συγγνώμη μετά την εκπομπή» | Video

ραγκούσης-κατά-πορτοσάλτε-στον-αέρα-939095

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Ραγκούσης, που ρωτήθηκε γι αυτό που ονομάστηκε «νόμος Ραγκούση» για την καταλληλότητα των κινηματογραφικών ταινιών και τελικά, σύμφωνα και με την υπουργό Πολιτισμού, αποδείχθηκε ότι ήταν «νόμος Γερουλάνου» και δεν προβλέπει επέμβαση της Αστυνομίας.

Η συζήτηση πήρε φωτιά όταν βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος την προηγούμενη μέρα είχε επιτεθεί στον πρώην υπουργό. Ο δημοσιογράφος συνέχισε την επίθεση για να πάρει την απάντηση ότι «λέει συνεχώς ψέματα και ισχυρίζεται πράγματα που έχουν καταρριφθεί ακόμα και από κυβερνητικά στόματα». Ο Γιάννης Ραγκούσης μάλιστα, σε κάποια στιγμή της αντιπαράθεσης, φάνηκε να κουνάει το κεφάλι του και τα χέρια του απηυδισμένος από το νέο παραλήρημα του Άρη Πορτοσάλτε.

Η απάντηση από τον Γιάννη Ραγκούση ήταν έντονη, καθώς κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι εν γνώσει του επιμένει να μεταδίδει ψευδείς ειδήσεις. Προς το τέλος της συζήτησης απευθυνόμενος στο συνομιλητή του τού είπε: «Δεν χρειάζεται να το παραδεχθείτε τώρα, ζητήστε μου συγγνώμη μετά το τέλος της εκπομπής».

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook