Ραγίζει καρδιές το γράμμα 7χρονου: «Άγιε Βασίλη, θα ήθελα έναν πάρα πολύ καλό μπαμπά. Μπορείς να μου τον φέρεις;»

ραγίζει-καρδιές-το-γράμμα-7χρονου-άγι-971246

Συγκίνηση προκαλεί το γράμμα ενός 7χρονου αγοριού από το Τέξας προς τον Άγιο Βασίλη, με το οποίο του ζητάει έναν «πάρα πολύ καλό μπαμπά».

Το γράμμα έγραψε ο μικρός Blake, ο οποίος μένει με τη μητέρα του σε καταφύγιο για θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η μητέρα του αγοριού είπε πως βρήκε το γράμμα μέσα στο σακίδιο του παιδιού πριν από μερικές εβδομάδες, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η οργάνωση SafeHaven of Tarrant County, η οποία φροντίζει για τη λειτουργία του καταφυγίου. Αποστολή της είναι η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας μέσω της κοινωνικής αλλαγής και διαθέτει δύο καταφύγια στα οποία φιλοξενεί θύματα που το έχουν ανάγκη.

«Χρειάστηκε να φύγουμε από το σπίτι μας. Ο μπαμπάς ήταν πολύ θυμωμένος. Η μαμά είπε πως είναι ώρα να φύγουμε και πως θα μας πήγαινε σε ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν θα χρειαζόταν πια να φοβόμαστε» γράφει ο 7χρονος.

«Δεν θέλω να μιλάω στα άλλα παιδιά… Θα έρθεις αυτά τα Χριστούγεννα; Δεν έχουμε εδώ τίποτα από τα πράγματά μας» γράφει στον Άγιο Βασίλη και ζητάει βιβλία, ένα λεξικό, μία πυξίδα κι ένα ρολόι.

«Θέλω επίσης έναν πάρα πολύ καλό μπαμπά. Μπορείς να το κάνεις κι αυτό;» καταλήγει.

«Αυτό το γράμμα το δείξαμε στους υποστηρικτές μας πριν το δημοσιεύσουμε στα social media» τόνισε η αντιπρόεδρος της οργάνωσης Emily Hancock. «Δείχνει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματα των πελατών μας, όχι μόνο των παιδιών».

Σύμφωνα με την ίδια, η οικογένεια του 7χρονου μένει στο καταφύγιο εδώ και ένα μήνα και είναι άγνωστο το πότε θα φύγει.

Από τη δημοσίευση της επιστολής και μετά, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και πλήθος δωρεών προς το καταφύγιο.

«Το πιο φοβερό είναι πως πολλοί άνθρωποι ανοίχτηκαν και μίλησαν για τη δική τους εμπειρία ενδοοικογενειακής βίας» εξηγεί η Hancock. «Κι έτσι, ενώ περιμέναμε κάποια μικρή ανταπόκριση στο post, ελπίζουμε πως εν τέλει μπορεί να ενθαρρύνει κάποιον σε παρόμοια κατάσταση να ζητήσει βοήθεια».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook