Ραγδαίες εξελίξεις τον Πλατανιά – Παρελθόν ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Αμανατίδης

ραγδαίες-εξελίξεις-τον-πλατανιά-παρ-927619

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφηκαν την Πέμπτη στον Πλατανιά, καθώς ο τεχνικός διευθυντής, Βασίλης Αμανατίδης, αποτελεί παρελθόν μετά από απόφαση του προέδρου, Βασίλη Μαθιουλάκη.

Ο Βασ. Αμανατίδης κατείχε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο την θέση του τεχνικού διευθυντή, έχοντας την ευθύνη ουσιαστικά του σχεδιασμού σε αγωνιστικό επίπεδο. Η απόφαση για την απομάκρυνση του από τη θέση που ήταν, έχει να κάνει με πολλά ζητήματα που προέκυψαν τελευταία, έχοντας ειδικότερα χάσει ο πρόεδρος την εμπιστοσύνη του. Μάλιστα παρουσιάζει ενδιαφέρον εάν θα καλυφθεί η θέση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από ‘κει και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Πλατανιάς θέτει στην τελική ευθεία την προετοιμασία για το παιχνίδι που θα δώσει τη Δευτέρα στην έδρα του Λεβαδειακού. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς ο Πασχαλάκης που αντιμετώπισε μία ίωση τις τελευταίες ημέρες, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ παρών στην προπόνηση προκειμένου να δει τους συμπαίκτες του, ήταν ο νεαρός Καρβούνης, ο οποίος το καλοκαίρι είχε υποστεί ρήξη στους χιαστούς στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με την Παλαιόχωρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook