Ράφα Ναδάλ: «Πρόθεσή μου είναι να επιστρέψω στο Wimbledon»

ράφα-ναδάλ-πρόθεσή-μου-είναι-να-επιστ-1341503

Ο Ράφα Ναδάλ προπονήθηκε όλη την εβδομάδα σε γήπεδο με γρασίδι στη Μαγιόρκα, ανακοίνωσε πως θα ταξιδέψει στο Λονδίνο στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και στόχος του είναι να αγωνιστεί και πάλι στο Wimbledon, μετά από τρία χρόνια, παρότι δεν το θεωρεί ακόμα δεδομένο.

Ο Ράφα Ναδάλ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (17.06.2022), μιλώντας για το προσεχές (27/6-10/7) τουρνουά γκραν σλαμ, αλλά και την κατάσταση του τραυματισμού του στο πόδι.

«Η πρόθεσή μου είναι να παίξω στο Wimbledon. Η θεραπεία και η εβδομάδα προπόνησης μου δίνει ελπίδα και δεν θα πήγαινα, αν δεν είχα σκοπό να παίξω. Θα ταξιδέψω, θα παίξω και θα κάνω μια εβδομάδα προπόνηση για να δω αν είναι εφικτό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ράφα Ναδάλ.

«Δεν έχω παίξει στο Wimbledon για τρία χρόνια. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί σε πέντε ημέρες, είμαι επιφυλακτικός, αλλά αυτό που έχει συμβεί μέχρι τώρα μου δίνει ελπίδα ότι μπορώ να είμαι παρών» πρόσθεσε.

«Οι αισθήσεις είναι καλές, το να παίζεις καλά στο Roland Garros βοηθάει στο επίπεδο της αυτοπεποίθησης, αλλά το χορτάρι είναι διαφορετική επιφάνεια. Δεν έχω παίξει στο χορτάρι για τρία χρόνια και θα είναι δύσκολο. Οι πρώτοι γύροι θα είναι κρίσιμοι. Αν περάσεις τους αντιπάλους, παίζεις με περισσότερη ασφάλεια» συμπλήρωσε ο Ισπανός κάτοχος 22 Major τίτλων.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook