Ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αγγλία πέθανε την ώρα που έκανε εκπομπή – «Η μουσική σταμάτησε στα μισά ενός τραγουδιού»

ραδιοφωνικός-παραγωγός-στην-αγγλία-π-1551380

Θλίψη στη Μ. Βρετανία, από την απώλεια του ραδιοφωνικού παραγωγού Tim Gough, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την ώρα που έκανε εκπομπή.

Ο 55χρονος που εργαζόταν στον τοπικό σταθμό στο Σάφολ, παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή για το GenX Radio όταν «η μουσική σταμάτησε να παίζει στα μισά ενός τραγουδιού», όπως ανέφεραν οι αυτήκοες μάρτυρες στην DailyMail, ενώ συμπλήρωσαν πως: «Η μουσική συνεχίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, αλλά ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος μιλούσε λίγες στιγμές νωρίτερα, δεν επέστρεψε και αργότερα ο σταθμός επιβεβαίωσε ότι πέθανε».

Ο GenX Radio δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την είδηση του θανάτου του: «Συντετριμμένοι σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και παρουσιαστής του πρωινού Tim Gough πέθανε σήμερα, ενώ παρουσίαζε το πρόγραμμά του. Στέλνουμε την αγάπη μας για την οικογένειά του, τον γιο, την αδερφή, τον αδερφό και τη μαμά του. Ο Tim έκανε αυτό που του άρεσε. Ήταν 55 ετών».

Ο James Hazell, Διευθύνων Σύμβουλος του GenX Radio, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένας ζεστός, στοργικός, διασκεδαστικός τύπος που αγαπούσαμε πολύ εγώ και η οικογένειά μου. Είμαστε συντετριμμένοι από το νέα».

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook